GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Lakersi poveli 2-0

Lakersi poveli 2-0
NBA FINALE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 03.10.2020 / 08:11
Autor: SEEbiz / H
ORLANDO - LA Lakers su poveli 2-0 u seriji nakon što su sinoć u drugoj utakmici NBA finala, koje se igra u Orlandu, sa 124-114 svladali Miami Heat.

Lakersi su rano preuzeli kontrolu nad igrom zabivši devet trica u prve dvije četvrtine za vodstvo od 14 koševa na poluvremenu, dok se Miami borio nadoknaditi neigranje svojih dvojice ključnih igrača Gorana Dragića i Bama Adebayoa koji su u prvoj utakmici ozlijeđeni.

Ta je prednost u trećoj četvrtini narasla na 18 koševa, ali Heat se nije predavao. Trica Olynyka i dva slobodna bacanja Herroa 48.8 sekundi prije kraja treće četvtine smanjila je razliku na 100-91 prije nego je Rondo tricom opet povećao prednost Lakersa na dvije znamenke.

Na početku zadnje četvrtine Lakersi vode 103-93, a Miami nije uspio smanjiti zaostatak na manje od devet koševa do kraja iako je imao nekoliko prilika za to.

LeBron James, koji s Lakersima lovi svoj četvrti naslov NBA prvaka, sinoć je zabio 33 koša i dodao devet skokova i isto toliko asistencija , dok je Anthony Davis ubacio 32 koša uz 14 skokova. Rajon Rondo je dodao 16 košev i deset asistencija, a Kentavious Caldwell-Pope i Kyle Kuzma svaki po 11 koševa.

Kod Heata je najbolji bio Jimmy Butler sa 25 uačaja i 13 asistencija. Kelly Olynyk je upisao 24 poena i devet skokova, a dvadesetogodišnji Tyler Herro, koji je zamijenio Magica Johnsona kao najmlađi igrač u finalu, utakmicu je završio sa 17 koševa.

Tagovi: LA Lakers, LeBron James, Anthony Davis, Goran Dragić, Bam Adebayo, Jimmy Butler, Miami Heat
PROČITAJ I OVO
Hajduk želi dovesti trenera koji je pravi hit u Srbiji
TRENERI
Hajduk želi dovesti trenera koji je pravi hit u Srbiji
SPLIT - Jure Ivanković ima nezahvalan zadatak s Hajdukom privesti ovu turbulentnu sezonu kraju, a čelni ljudi 'bilih' već su krenuli u potragu za trenerom koji će momčad voditi u sljedećoj sezoni. Ako je vjerovati glasinama, pronašli su ga u Srbiji.
U Leverkusenu žele nazvati ulici po Xabiju Alonsu
HEROJ SEZONE
U Leverkusenu žele nazvati ulici po Xabiju Alonsu
BERLIN - Der Spiegel navodi kako postoji šansa da u bliskoj budućnosti španjolski nogometni strateg Xabi Alonso, sadašnji trener Bayera, dobije svoju ulicu u Leverkusenu.
Preminuo Bernd Hölzenbein, osvajač SP-a 1974.
IN MEMORIAM
Preminuo Bernd Hölzenbein, osvajač SP-a 1974.
BERLIN - Bivši njemački nogometaš Bernd Hölzenbein, svjetski prvak 1974. uz Franza Beckenbauera i Gerda Müllera, preminuo je u 78. godini, objavio je u utorak Eintracht Frankfurt, klub u kojem je igrao 14 godina.
Željezničar traži strateškog partnera
PARTNERSTVO
Željezničar traži strateškog partnera
SARAJEVO - FK Željezničar objavljuje javni poziv za uspostavljanje strateškog partnerstva s potencijalnim investitorima.
Hajduk oborio negativni rekord
KATASTROFA
Hajduk oborio negativni rekord
SPLIT - Hajduk je protiv Osijeka prošlog vikenda upisao peti uzastopni poraz (1:2) u svim službenim natjecanjima što je niz kakav ne pamti od proljeća 1980. godine.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE