GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

LaMarcus Aldridge završio karijeru

LaMarcus Aldridge završio karijeru
NBA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 15.04.2021 / 20:15
Autor: SEEbiz / H
NEW YORK - Krilni centar NBA momčadi Brooklyn Nets, LaMarcus Aldridge (35) objavio je prekid karijere nakon što su mu liječnici pronašli abnormalnosti u radu srca.

Aldridge je otkrio kako je posljednju utakmicu protiv Lakersa u nedjelju odradio s nepravilnim radom srca nakon čega mu se stanje pogoršalo preko noći i završio je u bolnici.

"Sad mi je bolje, ali ono što sam osjetio tu noć je bio najstrašniji osjećaj u mom životu," poručio je krilni centar na Twitteru.

"Do sada sam košarku stavljao na prvo mjesto, no sada sam odlučio ispred košarke staviti zdravlje i obitelj," dodao je.

Aldridge se pridružio Brooklynu prošlog mjeseca nakon što je šest godina igrao za San Antonio Spurse. Prije toga devet je godina proveo s Portland Trail Blazersima.

Bio je drugi izbor drafta 2006. godine, no Chicago Bullsi su ga odmah zamijenili s Portlandom.

"Zahvalan sam na svemu što mi je ova igra donijela. Prekrasne uspomene, uključujući sve uspone i padove, prijateljstva koja sam stekao, ostat će zauvijek sa mnom", rekao je.

Aldridge je u NBA-u bilježio prosjek od 19.4 poena i 8.2 skoka po utakmici u 1.029 ligaških nastupa.

Tagovi: LaMarcus Aldridge, Brooklyn Nets, San Antonio Spurs
PROČITAJ I OVO
Nagelsmann ostaje izbornik Njemačke do Svjetskog prvenstva 2026.
IZBORNICI
Nagelsmann ostaje izbornik Njemačke do Svjetskog prvenstva 2026.
BERLIN - Njemački nogometni izbornik Julian Nagelsmann obnovio je ugovor na dvije godine do Svjetskog prvenstva 2026. u "odluci srca", objavio je u petak nacionalni savez DFB.
Sergej Barbarez novi izbornik nogometne reprezentacije BiH
IZBORNIK
Sergej Barbarez novi izbornik nogometne reprezentacije BiH
SARAJEVO - Sergej Barbarez novi je izbornik nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine, a na tu ga je poziciju u petak imenovao Izvršni odbor Nogometnog saveza BiH sa zadaćom da u naredne četiri godine konsolidira stanje i pokuša prekinuti niz stalnih poraza u kvalifikacijama za međunarodna natjecanja.
Kawhi Leonard i dalje upitan za start doigravanja
NBA
Kawhi Leonard i dalje upitan za start doigravanja
LOS ANGELES - Los Angeles Clippers službeno su objavili kako i dalje nije poznato hoće li najbolji igrač ovog NBA sastava Kawhi Leonard biti spreman za start doigravanja.
Mundo Deportivo: Zidane je novi trener Bayerna
MEDIJI
Mundo Deportivo: Zidane je novi trener Bayerna
MADRID - Nakon što je napravio fenomenalan posao s Realom u kratkom razdoblju kao trener, Zinedine Zidane okreće novi list i trebao bi postati novi trener Bayerna, tvrdi španjolski Mundo Deportivo.
Italija ima sigurnih pet klubova u Ligi prvaka
KOEFICIJENTI
Italija ima sigurnih pet klubova u Ligi prvaka
ZAGREB - Nakon odigranih uzvratnih četvrtfinalnih utakmica nogometne Europske lige i Konferencijske lige postalo je i definitivno poznato da će iduće sezone u Ligi prvaka talijanski nogomet imati pet svojih predstavnika.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE