GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Lampard pun pohvala za Kovačića

Lampard pun pohvala za Kovačića
CHELSEA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 26.02.2020 / 09:27
Autor: SEEbiz
LONDON - Nogometaši Bayerna s visokih su 3:0 na Stamford Bridgeu svladali Chelsea i tako jednom nogom već zakoračili prema četvrtfinalu Lige prvaka.

Chelsea je uglavnom prijetio iz kontranapada, a glavni pokretač tih akcija bio je hrvatski reprezentativac Mateo Kovačić. Osim što je primio tri gola, Chelsea je za uzvrat ostao i bez Marcosa Alonsa, jer je španjolski lijevi bočni zaradio izravni crveni karton, zbog opasnog starta u 83. minuti.

Frank Lampard napravio dosta dobrih stvari ove sezone, ali defenzivne slabosti su konstanta koja traje. Na ovoj razini svaka se pogreška skupo plaća, a Chelsea nije pokazao da pripada europskoj eliti u ovom trenutku. Bio mu je to već osmi domaći poraz u svim natjecanjima ove sezone, najviše od 1985./1986.

- Odigrali smo slabo, a ponekad treba biti brutalno iskren. Deklasirali su nas u svim segmentima i to je poprilično otrježnjenje. Oni su na toj razini da se svake godine bore za naslove kod kuće i u Ligi prvaka, no razočaran sam da nismo mogli više protiv njih - kazao je Frank Lampard, pa nastavio:

- Ipak, bilo je i dobrih stvari u našoj momčadi. Tu ponajviše mislim na predstavu Matea Kovačića koji je pokazao karakter i kvalitetu i natjerao da kažeš - hej, kada je na ovakvoj razini, on može igrati u bilo kojoj momčadi. Osim spomenutog, ovo nije bila naša večer i svaki pojedinac mora preuzeti odgvornost za ovo što se dogodilo.

Tagovi: Mateo Kovačić, Chelsea, Frank Lampard
PROČITAJ I OVO
Aco Petrović ponovo izbornik Brazila
KOŠARKA
Aco Petrović ponovo izbornik Brazila
RIO DE JANEIRO - Aleksandar Petrović, 65-godišnji nekadašnji izbornik hrvatske košarkaške reprezentacije, ponovno je preuzeo Brazil, službeno je objavio tamošnji košarkaši savez na svojim internetskim stranicama.
Budimir će biti spreman za EURO
DOBRE VIJESTI
Budimir će biti spreman za EURO
PAMPLONA - Hrvatski nogometni reprezentativac Ante Budimir napustio je u srijedu bolnicu u Pamploni, gdje je proveo dvije noći nakon što mu je u ponedjeljak navečer slomljeno nekoliko rebara tijekom utakmice s Valencijom, izvijestio je u četvrtak njegov klub Osasuna, dodavši da bi trebao biti spreman za EURO u lipnju.
De Rossi ostaje trener Rome i sljedeće sezone
TRENERI
De Rossi ostaje trener Rome i sljedeće sezone
RIM - Roma je i službeno potvrdila da će dosadašnji trener Vučice Daniele De Rossi voditi ekipu Rome i u narednoj sezoni.
Ancelotti: Pep je džentlmen
POŠTOVANJE
Ancelotti: Pep je džentlmen
MANCHESTER - Svi su nas otpisali, rekao je trener Real Madrida Carlo Ancelotti, ali Real nikad ne umire, poručio je talijanski stručnjak nakon izbacivanja Manchester Cityja.
Real nakon drame jedanaesteraca izbacio City
LIGA PRVAKA
Real nakon drame jedanaesteraca izbacio City
MADRID - Nogometaši Real Madrida u fantastičnom četvrtfinalu Lige prvaka izbacili su Manchester City s ukupnih 5:4, a raspletu su prethodili produžeci i penali.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE