GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Laporta otkrio u koji klub Messi odlazi

Laporta otkrio u koji klub Messi odlazi
OTKRIĆA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 08.08.2021 / 10:24
Autor: SEEbiz / index.hr
BARCELONA - Lionel Messi karijeru će nastaviti u PSG-u, rekao je to jednom navijaču Joan Laporta, predsjednik Barcelone.

Ta izjava prvog čovjeka Barcelone došla je 24 sata nakon što se na Twitteru Khalid bin Hamad Bin Khalifa Al-Thani, katarski šeik i brat katarskog emira Tamima bin Hamad Al Thanija koji je vlasnik PSG-a, pohvalio dovođenjem Messija. Argentinac o svemu još uvijek šuti, ali je za danas u 12 sati najavio konferenciju za novinare.

"Dao sam sve od sebe da Messi ostane. Bilo bi sjajno da je ostao, ali to nije bilo moguće", dodao je Laporta dok se sinoć fotografirao s jednim navijačem koji je to odmah uz snimku objavio na društvenim mrežama.

Podsjetimo, Messi je u Barceloni proveo 21 godinu, a morao je otići zbog loše financijske situacije u klubu. Messi je pristao na drastično smanjenje plaće kako bi klub mogao ispoštovati financijski fair-play, ali Barcelona to nije uspjela jer je La Liga za ovu sezonu smanjila tzv. salary cap Realu i Barceloni. I dok se Real za to sprema i nije imao problema s poštivanjem tog pravila, Barca se našla u ogromnim problemima. Trenutni budžet plaća igrača Barcelone iznosi 110 posto godišnje dobiti kluba.

U Barceloni su se nadali da će im financijska pomoć investicijskog fonda CVC, koji je za 2.7 milijardi eura kupio 10 posto dobiti lige u sljedećih 40 godina, biti dovoljna. No ni s tom pomoći Barcelona ne bi uspjela izravnati knjige, pa je krenula u pregovore s La Ligom.

Tagovi: Joan Laporta, Barcelona, Lionel Messi, Paris SG
PROČITAJ I OVO
Carlos Tevez završio u bolnici
PROBLEMI
Carlos Tevez završio u bolnici
BUENOS AIRES - Bivši argentinski nogometaš i sadašnji trener argentinskog kluba Independiente Carlos Tevez primljen je u utorak u bolnicu zbog jakih bolova u prsima.
Marca: Modrić želi ostati u Realu
MEDIJI
Marca: Modrić želi ostati u Realu
MADRID - Luka Modrić ugovor s madridskim Realom ima do srpnja i još se ne zna u kojem klubu će 38-godišnji veznjak igrati sljedeće sezone. Marca, madridski list blizak Realu, tvrdi da Modrić ne želi promijeniti klub.
Dončić briljirao, Mavsi pobijedili Clipperse
NBA PLAYOFF
Dončić briljirao, Mavsi pobijedili Clipperse
LOS ANGELES - Dallas Mavericksi pobijedili su Clipperse 96-93 u drugoj utakmici doigravanja NBA lige u Los Angelesu, izjednačivši u seriji prvog kola na 1-1.
Penava o pregovorima s Mostom: Nema zle krvi
PREGOVORI
Penava o pregovorima s Mostom: Nema zle krvi
ZAGREB - Komentirajući pregovore sa SDP-om, predsjednik Domovinskog pokreta Ivan Penava kazao je kako su bili konstruktivni.
Rangnick u fokusu kao potencijalni trener Bayerna
TRENERI
Rangnick u fokusu kao potencijalni trener Bayerna
MUNCHEN - Izbornik Austrije Ralf Rangnick glavni je kandidat da preuzme vodstvo Bayern Münchena od ljeta nadalje umjesto Thomasa Tuchela, prema njemačkim medijskim izvješćima u utorak.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE