GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Lazio i Juventus podijelili bodove, ozljeda Ronalda

Lazio i Juventus podijelili bodove, ozljeda Ronalda
SERIE A
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 08.11.2020 / 15:19
Autor: SEEbiz / H
RIM - U prvoj utakmici nedjeljnog programa 7. kola talijanskog nogometnog prvenstva Lazio i Juventus su odigrali 1-1 (0-1) na rimskom Olimpicu, a domaća momčad je do izjednačujućeg pogotka došla u posljednjim sekundama dvoboja.

Juventus je poveo u 15. minuti, kad je Portugalac Cristiano Ronaldo u mrežu skrenuo loptu nakon ubačaja Cuadrada. Oslabljeni Lazio uspio je osvojiti bod u petoj minuti sučevog dodatka u drugom dijelu, kad se Correa probio po desnoj strani između četvorice obrambenih igrača Juventusa, predao loptu Caicedu koji je iz okreta sa desetak metara pogodio donji lijevi kut gostujućih vrata.

Osim izgubljena dva boda, momčad iz Torina je u Rimu možda na dulje razdoblje izgubila i Cristiana Ronalda koji je u 76. minuti izašao iz igre zbog ozljede lijevog koljena.

Juventus je sa 13 bodova ostao na trećem mjestu iza vodećeg Milana sa 16 bodova i utakmicom manje te drugopslasiranog Sassuola koji ima 15 bodova. Lazio je sa 11 bodova na devetoj poziciji. Po 11 bodova, ali uz utakmicu manje imaju klubovi od petog do osmog mjesta, a to su Napoli, Inter, Verona i Roma.

U nedjelju je na rasporedu i preostalih pet utakmica 7. kola u kojima se sastaju: Atalanta - Inter, Genoa - Roma, Torino - Crotone (15.00 sati), Bologna - Napoli (18.00) i Milan - Verona (20.45).

Tagovi: Lazio, Juventus, Cristiano Ronaldo, Felipe Caicedo
PROČITAJ I OVO
Nagelsmann ostaje izbornik Njemačke do Svjetskog prvenstva 2026.
IZBORNICI
Nagelsmann ostaje izbornik Njemačke do Svjetskog prvenstva 2026.
BERLIN - Njemački nogometni izbornik Julian Nagelsmann obnovio je ugovor na dvije godine do Svjetskog prvenstva 2026. u "odluci srca", objavio je u petak nacionalni savez DFB.
Sergej Barbarez novi izbornik nogometne reprezentacije BiH
IZBORNIK
Sergej Barbarez novi izbornik nogometne reprezentacije BiH
SARAJEVO - Sergej Barbarez novi je izbornik nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine, a na tu ga je poziciju u petak imenovao Izvršni odbor Nogometnog saveza BiH sa zadaćom da u naredne četiri godine konsolidira stanje i pokuša prekinuti niz stalnih poraza u kvalifikacijama za međunarodna natjecanja.
Kawhi Leonard i dalje upitan za start doigravanja
NBA
Kawhi Leonard i dalje upitan za start doigravanja
LOS ANGELES - Los Angeles Clippers službeno su objavili kako i dalje nije poznato hoće li najbolji igrač ovog NBA sastava Kawhi Leonard biti spreman za start doigravanja.
Mundo Deportivo: Zidane je novi trener Bayerna
MEDIJI
Mundo Deportivo: Zidane je novi trener Bayerna
MADRID - Nakon što je napravio fenomenalan posao s Realom u kratkom razdoblju kao trener, Zinedine Zidane okreće novi list i trebao bi postati novi trener Bayerna, tvrdi španjolski Mundo Deportivo.
Italija ima sigurnih pet klubova u Ligi prvaka
KOEFICIJENTI
Italija ima sigurnih pet klubova u Ligi prvaka
ZAGREB - Nakon odigranih uzvratnih četvrtfinalnih utakmica nogometne Europske lige i Konferencijske lige postalo je i definitivno poznato da će iduće sezone u Ligi prvaka talijanski nogomet imati pet svojih predstavnika.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE