GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

LeBron James izjednačio koronu s gripom i prehladom

LeBron James izjednačio koronu s gripom i prehladom
KONTROVERZE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 25.12.2021 / 18:15
Autor: SEEbiz / H
LOS ANGELES - Dok brojevi zaraženih i hospitaliziranih u Sjedinjenim Američkim Državama naglo rastu, košarkaška zvijezda LA Lakersa LeBron James podigao je prašinu objavom na Instagramu.

Naime, ponajbolji košarkaš lige je na svoj profil postavio sliku tri Spiderman lika koji jedni na druge upiru prstima i izjednačavaju se, a nadjenuo im je i imena: COVID-19, gripa i prehlada. Vrlo brzo je objava izmamila brojne komentare koji su mahom bili negativni.

Podsjetimo kako su trenutačno NBA klubovi u velikim problemima oko odigravanja utakmica zbog ogromnog broja pozitivnih slučajeva među igračima. Klubovi tako potpisuje brojne košarkaše, u velikom dijelu one koji su se posljednjih godina umirovili, kako bi popunili kadar i mogli normalno odigravati utakmice jer do prekida lige nije došlo.

Inače, LeBron James je u samom startu bio blagi protivnik obaveznog cijepljenja unutar NBA lige. Takvo što je ipak učinio, ali je odbio biti jedan od onih koji zagovaraju cijepljenje među igračima u ligi.

„Ovo nije pitanje rasizma ili neke slične teme gdje ću uvijek dati svoj sud. Ovo je pitanje cijepljenja i nečega što svatko od nas unosi u svoje tijelo. Svatko za sebe odlučuje i moj posao definitivno nije da potičem druge na to“, rekao je jednom prilikom James.

Tagovi: LeBron James, koronavirus, LA Lakers, Boston Celtics
PROČITAJ I OVO
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?
POST FESTUM
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?

ISTANBUL - Puno se priča o odlasku hrvatskog golmana Dominika Livakovića iz Fenerbahčea nakon navijačkih nereda u utakmici protiv Trabzonspora.

Hrvatska i dalje deseta na FIFA ljestvici
RANGIRANJA
Hrvatska i dalje deseta na FIFA ljestvici
ZAGREB - Budući da je ožujak većini najjačih svjetskih reprezentacija poslužio za odigravanje prijateljskih utakmica, koje ne donose puno bodova, velikih promjena na FIFA ljestvici nakon odrađenog reprezentativnog termina nije bilo.
Armenulić: Dobro je da je Đoković otpustio Ivaniševića
RIJEČ AUTORITETA
Armenulić: Dobro je da je Đoković otpustio Ivaniševića
BEOGRAD - Bivši izbornik Davis kup reprezentacije Jugoslavije Radmilo Armenulić prokomentirao je prekid suradnje Novaka Đokovića i Gorana Ivaniševića.
Modrić napušta Real na kraju sezona
ODLAZAK
Modrić napušta Real na kraju sezona
MADRID - Toni Kroos dogovorio je nastavak suradnje s Real Madridom za još jednu sezonu i samo se čeka potpis novog ugovora, a njegovim stopama će u sljedećeg tjedna krenuti veterani Nacho Fernandez i Lucas Vazquez. Luke Modrića nema u tim planovima 'kraljeva'.
Đoković iznenadio odlukom o novom treneru
IZNENAĐENJE
Đoković iznenadio odlukom o novom treneru
BEOGRAD - Nakon razlaza Novaka Đokovića i Gorana Ivaniševića glavno pitanje je bilo tko će biti novi trener u stožeru srpskog igrača.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE