GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

LeBron otkrio zašto mrzi navijače Bostona

LeBron otkrio zašto mrzi navijače Bostona
OTKRIĆA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 17.07.2022 / 09:01
Autor: SEEbiz
LOS ANGELES - Jedan od najboljih košarkaša svijeta LeBron James nazvao je navijače Bostona rasistima odgovarajući na pitanje koje mu je gostovanje u NBA ligi najomraženije i gdje mu je zbog pritiska najteže igrati.

On je u novoj epizodi svog talk-showa The Shop istakao da je Boston mjesto gdje navijači dolaze na utakmicu s namjerom da protivnicima ne dopuste pobjedu, a da, što je važnije, ne biraju sredstva da u tome uspiju. Pitanje je glasilo: "Zbog čega mrzi Boston?".

"Zato što su je*eni rasisti, eto zašto", rekao je LeBron pa nastavio:

"Čujem te uvrede koje mi govore, a ako čujem nekog u blizini, brzo ga pogledam i nastavim s utakmicom. Ionako će reći šta god poželi, a u nekim trenucima mogu baciti nešto na tebe. Jednom su me gađali pivom dok sam odlazio s terena."

Nakon toga je rekao da navijači Bostona imaju posebne majice koje koriste kako bi njega provocirali.
"Imaju i majice na kojima piše 'je*eš LBJ-a', a vjerujem da su rasprodane u klupskoj prodavnici", rekao je LeBron.

James, koji ima 37 godina i u NBA-u ligi je od 2003. godine, nedavno je dosegao zaradu od milijardu dolara zahvaljujući svojim platama, reklamnim ugovorima (Nike, AT&T, PepsiCo ili Walmart), ulaganjima (Real State (nekretnine), Spring Hill Company (kino), Blaze Pizza, Beats By Dre, Beachbody... i udjelima u sportskim franšizama kao što su Liverpool (Premier League), Boston Red Sox (MLB) ili Pittsburgh Penguins (NHL).

Tagovi: LeBron James, Boston Celtics, LA Lakers
PROČITAJ I OVO
Goran Tomić ostaje u Emiratima
TRENERI
Goran Tomić ostaje u Emiratima
ZAGREB - Hrvatski trener Goran Tomić (47) potpisao je novi, dvogodišnji ugovor s Al Bataehom, objavio je arapski klub. Tomić je u siječnju ove godine preuzeo momčad.
Barcelona će tužiti Španjolski nogometni savez, sud odlučuje o Yamalovom golu
TRAKAVICA
Barcelona će tužiti Španjolski nogometni savez, sud odlučuje o Yamalovom golu
BARCELONA - Barcelona ne dopušta da se stiša bura nakon El Clasica u kojem je Real slavio 3:2.
Carlos Tevez završio u bolnici
PROBLEMI
Carlos Tevez završio u bolnici
BUENOS AIRES - Bivši argentinski nogometaš i sadašnji trener argentinskog kluba Independiente Carlos Tevez primljen je u utorak u bolnicu zbog jakih bolova u prsima.
Marca: Modrić želi ostati u Realu
MEDIJI
Marca: Modrić želi ostati u Realu
MADRID - Luka Modrić ugovor s madridskim Realom ima do srpnja i još se ne zna u kojem klubu će 38-godišnji veznjak igrati sljedeće sezone. Marca, madridski list blizak Realu, tvrdi da Modrić ne želi promijeniti klub.
Dončić briljirao, Mavsi pobijedili Clipperse
NBA PLAYOFF
Dončić briljirao, Mavsi pobijedili Clipperse
LOS ANGELES - Dallas Mavericksi pobijedili su Clipperse 96-93 u drugoj utakmici doigravanja NBA lige u Los Angelesu, izjednačivši u seriji prvog kola na 1-1.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE