GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

LeBron se vratio u pravom trenutku za Lakerse

LeBron se vratio u pravom trenutku za Lakerse
POVRATAK
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 16.05.2021 / 10:25
Autor: SEEbiz
LOS ANGELES - Lakersi su nakon nekoliko mjeseci mučenja s izostancima zbog ozljeda i covid-protokola konačno su zaigrali u punom sastavu. Branitelji NBA naslova kompletirali su se u najboljem mogućem trenutku, pretposljednjeg dana regularnog dijela sezone.

To se posebno odnosi na LeBrona Jamesa, koji je propustio 26 od prethodnih 28 utakmica zbog ozljede gležnja. Sinoć se vratio i pomogao Lakersima da u gostima svladaju Indiana Pacerse 122:115, što im je četvrta uzastopna pobjeda.

LeBron je za 28 i pol minuta postigao 24 koša, sedam skokova i osam asistencija, pa iako je na pauzama gležanj držao umotan, na parketu je izgledao odlično. Baš kao i Anthony Davis, koji se u posljednje vrijeme mučio s ozljedom prepona, a sinoć je zabio 28 poena uz 10 skokova i pet uspješnih dodavanja.

Ipak, Lakersi i dalje ne drže sudbinu u svojim rukama. Za osiguravanje šestog mjesta na Zapadu i izbjegavanje play-ina večeras moraju u gostima pobijediti New Orleans te dočekati poraz Portlanda od Denvera. Unatoč tome, LeBron je poručio:

"Kako god se to rasplelo, jednostavno je. Spremni smo."

Jednako razmišlja i drugi superstar Lakersa.

"Bez obzira na to tko će nam biti protivnik, spremni smo", rekao je Davis.

Osim njih dvojice, u postavu se vratio i startni razigravač Dennis Schröder nakon što je zbog koronavirusa izbivao 15 dana, ali nije pokazivao znakove iscrpljenosti ili loše kondicije kao mnogi kolege koji su ga preboljeli.

Završe li na šestome mjestu, Lakersi će u prvom krugu najvjerojatnije reprizirati lanjski finale Zapada protiv Nikole Jokića i Denver Nuggetsa. Budu li morali u play-in, protivnik će im biti Golden State Warriorsi ili Memphis Grizzliesi. Pobjeda u tom okršaju osigurala bi im poziciju sedmog nositelja, a poraz popravni ispit protiv boljeg iz okršaja devete i desete momčadi Zapada (Golden State ili Memphis protiv San Antonija).

Prije posljednjeg dana regularnog dijela NBA sezone još se gotovo ništa ne zna, osim da je Philadelphia prva, a Boston sedmi na Istoku te da su Spursi deseti na Zapadu.

Tagovi: LeBron James, LA Lakers, Anthony Davis, Dennis Schroder
PROČITAJ I OVO
Bjelica: Incident sa Saneom pomogao je momčadi
STAVOVI
Bjelica: Incident sa Saneom pomogao je momčadi
BERLIN - Trener Union Berlina Nenad Bjelica uoči okršaja s Bayernom u 30. kolu Bundeslige, govorio je između ostalog i o incidentu s Leroyem Saneom.
Olmo je blizu povratka u Barcelonu, to je dobra vijest za Dinamo
TRANSFERI
Olmo je blizu povratka u Barcelonu, to je dobra vijest za Dinamo
ZAGREB - Dani Olmo je blizu povratka u Barcelonu, deset godina nakon što je njenu akademiju La Masiju napustio kako bi otišao u Dinamo.
Nagelsmann ostaje izbornik Njemačke do Svjetskog prvenstva 2026.
IZBORNICI
Nagelsmann ostaje izbornik Njemačke do Svjetskog prvenstva 2026.
BERLIN - Njemački nogometni izbornik Julian Nagelsmann obnovio je ugovor na dvije godine do Svjetskog prvenstva 2026. u "odluci srca", objavio je u petak nacionalni savez DFB.
Sergej Barbarez novi izbornik nogometne reprezentacije BiH
IZBORNIK
Sergej Barbarez novi izbornik nogometne reprezentacije BiH
SARAJEVO - Sergej Barbarez novi je izbornik nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine, a na tu ga je poziciju u petak imenovao Izvršni odbor Nogometnog saveza BiH sa zadaćom da u naredne četiri godine konsolidira stanje i pokuša prekinuti niz stalnih poraza u kvalifikacijama za međunarodna natjecanja.
Kawhi Leonard i dalje upitan za start doigravanja
NBA
Kawhi Leonard i dalje upitan za start doigravanja
LOS ANGELES - Los Angeles Clippers službeno su objavili kako i dalje nije poznato hoće li najbolji igrač ovog NBA sastava Kawhi Leonard biti spreman za start doigravanja.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE