GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Leko: Hajduk raste i može napraviti velike stvari

Leko: Hajduk raste i može napraviti velike stvari
NOVI TRENER
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 04.01.2023 / 21:51
Autor: SEEbiz / H
SPLIT - Novi trener Hajduka Ivan Leko izjavio je kako je tu dužnost prihvatio jer je vidio da klub raste i može napraviti velike stvari.

"Nastojat ću da Hajduk bude bolji nego ranije," rekao je Leko na konferenciji za novinarr u srijedu na večer. Naglasio je kako je preuzimanje trenerske dužnosti za njega veliki trenutak, te najavio je kako su za Hajduk pod njegovim trenerskim vodstvom važne tri stvari rezultat, igra koja privlači publiku te razvoj igrača.

Odgovarajući na novinarska pitanja kazao je kako on kao i svaki drugi trener Hajduka želi sa tim klubom osvojiti titulu prvaka Hrvatske. Za Hrvatsku nogometnu ligu je istaknuo da je kvalitetnija nego u vrijeme kad je on bio aktivan nogometaš.

"Pokazatelj rasta kvalitete Hrvatske nogometne lige je i činjenica kako je iz nje na minulom Svjetskom prvenstvu u Katru nekoliko igrača dalo važan doprinos uspjehu hrvatske reprezentacije".

Predsjednik Hajduka Lukša Jakobušić je rekao kako su Laku za trenera odabrali jer on svojim kvalitetom unosi stabilnost u klub. Dodao je kako je ugovor s Lekom potpisan na 2.5 godine, no ako u tom razdoblju dobije primmaljivu ponudu nekog drugog kluba, moći će otići.

Fotografija: NK Hajduk / Facebook

Tagovi: Ivan Leko, Hajduk, Lukša Jakobušić
PROČITAJ I OVO
Wirtz je najbolji igrač Bundeslige
IZBOR
Wirtz je najbolji igrač Bundeslige
BERLIN - Florian Wirtz (21) iz prvaka Bayer Leverkusena izabran je za nogometaša sezone u Bundesligi nakon što je veznjak pomogao svom klubu u osvajanju titule, objavio je Njemački nogometni savez.
Dalić objavio popis za Euro
POPIS
Dalić objavio popis za Euro
ZAGREB - Zlatko Dalić objavio je popis igrača za Europsko prvenstvo, koje počinje 14. lipnja. Dalić je na preliminarni popis stavio 26 igrača, a devet je dobilo pretpoziv.
Osijek smijenio Zorana Zekića
SMJENA
Osijek smijenio Zorana Zekića
OSIJEK - Zoran Zekić (50) od sljedeće sezone neće biti trener Osijeka. Dan nakon pobjede nad Rijekom i izborenim četvrtim mjestom u SuperSport HNL-u Osijek je otpustio trenera.
Guardiola šokirao navijače Cityja
NAKON SLAVLJA
Guardiola šokirao navijače Cityja
MANCHESTER - Manchester City je obranio naslov prvaka engleske Premier lige nakon što je pred svojim navijačima u posljednjem kolu pobijedio West Ham 3:1. No, u jeku slavlja sve je šokantnom najavom pokvario trener 'građana' Pep Guardiola.
Jokićevi Nuggetsi ispali iz doigravanja NBA lige
ŠOKANTNO
Jokićevi Nuggetsi ispali iz doigravanja NBA lige
DENVER - Košarkaši Denver Nuggetsa poraženi su na svom parketu u sedmoj utakmici konferencijskog polufinala Zapadne konferencije NBA lige od Minnesota Timberwolvesa.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE