GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Lillard torpedirao Utah s 51 poenom

Lillard torpedirao Utah s 51 poenom
NBA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 02.02.2020 / 09:19
Autor: SEEbiz
PORTLAND - Damian Lillard već šestu utakmicu zaredom postiže nevjerojatne brojke, a najnovija njegova žrtva postala je Utah Jazz s Bojanom Bogdanovićem.

Lillard je vodio Portland do pobjede 124:107 postigavši 51 poen uz 12 asistencija, iz igre je gađao 17/29 i pogodio devet od 15 trica. Bila mu je to peta utakmica sezone na kojoj je prešao 50 koševa.

Na posljednjih šest utakmica Lillard u prosjeku postiže 48,8 koševa i 10,2 asistencija, a na svakoj od tih šest postigao je barem šest trica, što nikome u povijesti prije njega nije uspjelo. Nitko u povijesti nije imao ni prosjek od barem 45 koševa i 10 asista u rasponu od šest utakmica.

Na tih šest utakmica, od kojih je Portland dobio pet, redom je postizao 61, 47, 50, 36, 48 i 51 poen. Za ovu "slabiju" utakmicu od 36 poena iskupio se prvim triple-doubleom karijere.

Nakon vrlo razočaravajućeg početka sezone Lillard vodi Blazerse prema doigravanju, a zasad ih je doveo do devetog mjesta s omjerom 23-27 i utakmicom i pol zaostatka za osmoplasiranim Memphisom.

Svi ostali sudionici sinoćnje utakmice, kao i prethodnih pet, svedeni su na sporedne uloge i promatrače u povijesnom nizu ovog fantastičnog beka. Tako i Bojan Bogdanović, koji je odigrao prosječnu utakmicu za svoje visoke standarde, postigavši 22 poena uz dva skoka, asistenciju i osvojenu loptu. Pogodio je pet od devet trica, jedan od dva pokušaja za dva poena i svih pet slobodnih bacanja. 

Tagovi: Damian Lillard, Portland Trailblazers, Utah Jazz, Bojan Bogdanović
PROČITAJ I OVO
Penava o pregovorima s Mostom: Nema zle krvi
PREGOVORI
Penava o pregovorima s Mostom: Nema zle krvi
ZAGREB - Komentirajući pregovore sa SDP-om, predsjednik Domovinskog pokreta Ivan Penava kazao je kako su bili konstruktivni.
Rangnick u fokusu kao potencijalni trener Bayerna
TRENERI
Rangnick u fokusu kao potencijalni trener Bayerna
MUNCHEN - Izbornik Austrije Ralf Rangnick glavni je kandidat da preuzme vodstvo Bayern Münchena od ljeta nadalje umjesto Thomasa Tuchela, prema njemačkim medijskim izvješćima u utorak.
Hajduk pronašao novog predsjednika Uprave?
KADROVI
Hajduk pronašao novog predsjednika Uprave?
SPLIT - Petnaestak dana nakon odlaska Lukše Jakobušića iz Hajduka, navodno je poznat i njegov nasljednik.
Još jedan velikan u utrci za Danija Olma
TRANSFERI
Još jedan velikan u utrci za Danija Olma
LEIPZIG - Njemački mediji već se danima bave nagađanjima gdje će Dani Olmo nastaviti karijeru. Red Bull Leipzig njegovom će prodajom zaraditi 60 milijuna eura, a od tog transfera Dinamo će dobiti nešto više od šest milijuna eura.
Odlična vijest za Dalića i ostale izbornike
EURO
Odlična vijest za Dalića i ostale izbornike
ZAGREB - Europska nogometna unija (UEFA) dopustit će izbornicima da u reprezentacije za Europsko prvenstvo u Njemačkoj pozovu 26 umjesto dosadašnja 23 igrača, objavili su britanski mediji.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE