GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Liverpool doveo mega pojačanje

Liverpool doveo mega pojačanje
POJAČANJE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 01.07.2023 / 08:51
Autor: SEEbiz / index.hr
LIVERPOOL - Dominik Szoboszlai, sjajno krilo Leipziga i kapetan reprezentacije Mađarske, prešao je u Liverpool u povijesnom i dramatičnom transferu.

Redsi su naime u zadnji tren, niti četiri sata prije nego što je sinoć u 23:59 prestajala vrijediti Szoboszlaijeva otkupna klauzula u iznosu od 70 milijuna eura, istu aktivirali. S obzirom na to da su s igračem odavno dogovorili njegove osobne uvjete, sada je preostala samo formalnost oko papirologije.

Vijest je pod egidom "Breaking News" objavio Fabrizio Romano, najpouzdaniji izvor s tržišta nogometaša, uz njegov zaštitni znak "Here we go". Zna se što znači kada Romano to napiše, da je posao gotov. Romano ističe da je ovo sjajan potez Liverpoola: "Klopp je ulovio kapitalca. Ovo je ogromno pojačanje za Redse." Szoboszlai je time što Liverpool za njega plaća 70 milijuna eura postao treći najskuplji ulazni transfer u povijesti kluba. Ispred njega su samo Darwin Nunez (80) i Virgil van Dijk (84.6 milijuna eura).

Szoboszlai je i ovim transferom nastavio s povijesnim pothvatima. Prije dvije godine je prelaskom iz Salzburga u Leipzig za 22 milijuna eura postao najskuplji mađarski nogometaš ikad. U 91 nastupu za Gvardiolov i Olmov klub postigao je 20 i namjestio 22 gola. U obje sezone u Leipzigu osvojio je njemački kup.

Szoboszlai može igrati na sva tri mjesta iza isturenog napadača. Za Mađarsku igra kao polušpica, dok je u Leipzigu bio lijevo, ali najčešće desno krilo. U Liverpoolu ga na tim pozicijama čeka strašna konkurencija. Desno je legenda Mohamed Salah, dok su lijevo sjajni Cody Gakpo, Luis Diaz i Diogo Jota.

Tagovi: Dominik Szoboszlai, Liverpool, Leipzig
PROČITAJ I OVO
Borussia izbacila PSG i prošla u finale Lige prvaka
LIGA PRVAKA
Borussia izbacila PSG i prošla u finale Lige prvaka
PARIZ - Borussia Dortmund je u finalu Lige prvaka. Nakon što je prije šest dana na Signal Iduna Parku pobijedila PSG 1:0, Borussia je na Parku prinčeva u uzvratu također slavila 1:0, a gol je postigao Mats Hummels u 50. minuti.
Za Vlašića je sezona gotovo sigurno završena
OZLJEDA
Za Vlašića je sezona gotovo sigurno završena
TORINO - Hrvatski nogometni reprezentativac Nikola Vlašić ozlijedio se na utakmici 35. kola Serie A protiv Bologne, a njegov klub Torino potvrdio je danas da se ne radi o lakšoj ozljedi i sezona je, za njega, gotovo sigurno završena.
Stručnjaci ne očekuju gospodarski procvat od Eura 2024
PROCJENE
Stručnjaci ne očekuju gospodarski procvat od Eura 2024
BERLIN - Ekonomski stručnjaci ne vjeruju da će Europsko nogometno prvenstvo, u lipnju i srpnju u Njemačkoj, imati izravan utjecaj na ekonomiju te zemlje koja je u padu.
Ovo su najbolji nogometaši u regiji po izboru Roberta Prosinečkog
RIJEČ AUTORITETA
Ovo su najbolji nogometaši u regiji po izboru Roberta Prosinečkog
PODGORICA - Izbornik Crne Gore Robert Prosinečki odgovarao je na pitanja za društvene mreže nogometnog saveza Crne Gore.
Bellingham: Ovo su dvojica najboljih s kojima sam igrao
POHVALE
Bellingham: Ovo su dvojica najboljih s kojima sam igrao
MADRID - Real Madrid je pred početak sezone u transferu vrijednom 103 milijuna eura doveo Judea Bellinghama i vezao ga ugovorom na šest godina.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE