GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Liverpool odustao od uzimanja državnog novca

Liverpool odustao od uzimanja državnog novca
NAKON PRITISKA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 06.04.2020 / 20:55
Autor: SEEbiz / H
LIVERPOOL - Aktualni europski nogometni prvak Liverpool povukao je svoj zahtjev za povlačenjem državnog novca za isplatu plaća neigračkom osoblju tijekom pandemije kronavirusa, a izvršni direktor kluba Peter Moore ispričao se navijačima zbog prvotne odluke koja je naišla na velike kritike britanske javnosti.

U subotu je Liverpool zatražio sredstva iz plana britanske vlade za održavanje radnih mjesta tijekom krize uzrokovane koronavirusom prema kojemu je zaposlenik obavezan isplaćivati samo 20 posto, a država čak 80 posto plaća do 2,500 funti premda je ostvario prihode od oko 600 milijuna eura dok je njegov vlasnik američki milijarder John Henry "težak" oko 2.4 milijarde eura.

"Prošlog smo tjedna došli do pogrešnog zaključka i stoga se iskreno ispričavamo. Naše namjere su osigurati čitavoj radnoj zajednici što veću zaštitu od gubitka zarade tijekom ovog neočekivanog perioda. Radimo na tome da pronađemo alternativne načine za poslovanje dok nema utakmica", objavio je Moore.

Tagovi: Liverpool, Peter Henry, Peter Moore, koronavirus u Velikoj Britaniji
PROČITAJ I OVO
Penava o pregovorima s Mostom: Nema zle krvi
PREGOVORI
Penava o pregovorima s Mostom: Nema zle krvi
ZAGREB - Komentirajući pregovore sa SDP-om, predsjednik Domovinskog pokreta Ivan Penava kazao je kako su bili konstruktivni.
Rangnick u fokusu kao potencijalni trener Bayerna
TRENERI
Rangnick u fokusu kao potencijalni trener Bayerna
MUNCHEN - Izbornik Austrije Ralf Rangnick glavni je kandidat da preuzme vodstvo Bayern Münchena od ljeta nadalje umjesto Thomasa Tuchela, prema njemačkim medijskim izvješćima u utorak.
Hajduk pronašao novog predsjednika Uprave?
KADROVI
Hajduk pronašao novog predsjednika Uprave?
SPLIT - Petnaestak dana nakon odlaska Lukše Jakobušića iz Hajduka, navodno je poznat i njegov nasljednik.
Još jedan velikan u utrci za Danija Olma
TRANSFERI
Još jedan velikan u utrci za Danija Olma
LEIPZIG - Njemački mediji već se danima bave nagađanjima gdje će Dani Olmo nastaviti karijeru. Red Bull Leipzig njegovom će prodajom zaraditi 60 milijuna eura, a od tog transfera Dinamo će dobiti nešto više od šest milijuna eura.
Odlična vijest za Dalića i ostale izbornike
EURO
Odlična vijest za Dalića i ostale izbornike
ZAGREB - Europska nogometna unija (UEFA) dopustit će izbornicima da u reprezentacije za Europsko prvenstvo u Njemačkoj pozovu 26 umjesto dosadašnja 23 igrača, objavili su britanski mediji.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE