GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Liverpool pokrenuo istragu zbog pljuvanja s tribina

Liverpool pokrenuo istragu zbog pljuvanja s tribina
ISTRAGA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 05.10.2021 / 13:43
Autor: SEEbiz / H
LIVERPOOL - Engleski nogometni velikan Liverpool pokrenuo je istragu nakon što je Manchester City optužio navijače "Redsa" da su pljuvali na klupu "Građana" tijekom njihovog nedjeljnog susreta na Anfieldu.

“Otvorili smo istragu nakon pristigle prijave i surađujemo sa svima koji bi mogli u tome pomoći. Pritom analiziramo i snimke kamera sa stadiona,” objavio je Liverpool.

Derbi je završio rezultatom 2-2, a incident se dogodio neposredno nakon prvog izjednačenja gostiju u 69. minuti, prenio je Sky Sports.

Nagađa se kako će Liverpool navijačima uključenim u ovaj incident doživotno zabraniti dolazak na stadion Anfield, a svi prikupljeni dolazi bit će predani i policiji na daljnju obradu.

“Anfield je naš dom i pobrinut ćemo se da bude sigurno mjesto na kome će svi moći uživati. Nećemo dopustiti da ponašanje pojedinaca utiče na vrijednosti koje gajimo kao klub,” poručili su iz kluba.

Derbi između “Redsa” i “Građana” završio je 2-2, a sva četiri gola pala su u nastavku.

Domaćin je vodio 1-0 i 2-1, no City je oba puta uspio izjednačiti. Za domaći sastav zabili su Sadio Mane (59) i Mohamed Salah (76), dok su za City zabili Phil Foden (69) i Kevin de Bruyne (81).

Na ljestvici vodi Chelsea sa 16 bodova, Liverpool ima 15, a Manchester City, Manchester United, Everton i Brighton po 14 bodova.

Tagovi: Liverpool, Anfield Road
PROČITAJ I OVO
Liverpool odustao od Xabija Alonsa
ODUSTAJANJE
Liverpool odustao od Xabija Alonsa
LIVERPOOL - Čelnici Liverpoola su izgubili strpljenje i odlučili su dići ruke od Xabija Alonsa, te je sada sigurno da španjolski stručnjak neće naslijediti Jürgena Kloppa na klupi Redsa.
Kukoč: Igrači su danas razmaženi
DIJAGNOZA
Kukoč: Igrači su danas razmaženi
BEOGRAD - Toni Kukoč, specijalni gost Sport Kluba, pratio je uzbudljivu utakmicu u "Areni" koju je Partizan na kraju izgubio od Olympiacosa, ali i nasmijao izjavom o potencijalnom trenerskom angažmanu Željka Obradovića u NBA ligi.
Đoković o raskidu s Ivaniševićem: Došlo je do zasićenja
REAKCIJE
Đoković o raskidu s Ivaniševićem: Došlo je do zasićenja
BEOGRAD - Novak Đoković i Goran Ivanišević prekinuli su suradnju nakon šest godina. Neočekivanu vijest na svom je Instagramu podijelio Đoković, koji se biranim riječima oprostio od svog dojučerašnjeg trenera.
Kukoč toplo dočekan u beogradskoj Areni
DOBRODOŠLICA
Kukoč toplo dočekan u beogradskoj Areni
BEOGRAD - Košarkaši Partizana sastaju se sa Olimpijakosom u meču 32. kola Evrolige, a uz teren je i hrvatska NBA legenda.
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?
POST FESTUM
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?

ISTANBUL - Puno se priča o odlasku hrvatskog golmana Dominika Livakovića iz Fenerbahčea nakon navijačkih nereda u utakmici protiv Trabzonspora.

@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE