GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Liverpoolu samo bod u Brightonu uz dva poništena pogotka

Liverpoolu samo bod u Brightonu uz dva poništena pogotka
PREMIERSHIP
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 28.11.2020 / 17:02
Autor: SEEbiz / H
BRIGHTON - Nogometaši Liverpoola odigrali su 1-1 (0-0) na gostovanju u Brightonu u prvoj utakmici subotnjeg programa 10. kola engleskog prvenstva.

Liverpool je poveo u 60. minuti pogotkom Dioga Jote, a u trećoj minuti sučevog dodatka izjednačio je Pascal Gross iz kaznenog udarca dosuđenog na intervenciju VAR-a, koji je Liverpoolu poništio i dva pogotka zbog zaleđa.

Domaća momčad je imala prve velike prilike na utakmici, a najveću je u 20. minuti propustio Maupay koji je promašio kazneni udarac, dosuđen zbog prekršaja Williamsa na Connollyju, poslavši loptu pokraj vratnice.

Liverpool je u 34. minuti postigao pogodak. Mohamed Salah je pobjegao obrani domaćih, dobio odličnu loptu i spretnim udarcem poslao loptu u mrežu pokraj istrčalog Ryana. No, VAR je prosudio da je Salah za dužinu nožnih prstiju bio u zaleđu pa je taj pogodak poništen.

U 60. minuti ni VAR nije mogao ništa naći čime bi poništio pogodak Dioga Jote. Portugalcu je loptu ostavio Salah, a ovaj je preciznim udarcem sa 13 metara u sredini kaznenog prostora svladao domaćeg vratara.

No, u 84. minuti je opet VAR bio na strani domaćina. Mane je postigao pogodak glavom, ali je malo požurio s ulaskom prema vratima i našao se pola metra u zaleđu.

I kad je Liverpool trebao izdržati još samo pet minuta sučevog dodatka, VAR je opet "radio" protiv Kloppove momčadi. Pregledom snimke sudac Attwell je vidio udarac Robertsona po stopalu Welbecka i odlučio po drugi put pokazati na bijelu točku. Pascal Gross je bio precizan te donio prvi bod svojoj momčadi u premierligaškim sudarima s Liverpoolom.

Liverpool je privremeno zasjeo na vrh ljestvice sa 21 bodom, jednim više od Tottenhama. Brighton je sa 10 bodova ostao na 16. poziciji.

Tagovi: Liverpool, Brighton, Diogo Jota, Jurgen Klopp
PROČITAJ I OVO
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?
POST FESTUM
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?

ISTANBUL - Puno se priča o odlasku hrvatskog golmana Dominika Livakovića iz Fenerbahčea nakon navijačkih nereda u utakmici protiv Trabzonspora.

Hrvatska i dalje deseta na FIFA ljestvici
RANGIRANJA
Hrvatska i dalje deseta na FIFA ljestvici
ZAGREB - Budući da je ožujak većini najjačih svjetskih reprezentacija poslužio za odigravanje prijateljskih utakmica, koje ne donose puno bodova, velikih promjena na FIFA ljestvici nakon odrađenog reprezentativnog termina nije bilo.
Armenulić: Dobro je da je Đoković otpustio Ivaniševića
RIJEČ AUTORITETA
Armenulić: Dobro je da je Đoković otpustio Ivaniševića
BEOGRAD - Bivši izbornik Davis kup reprezentacije Jugoslavije Radmilo Armenulić prokomentirao je prekid suradnje Novaka Đokovića i Gorana Ivaniševića.
Modrić napušta Real na kraju sezona
ODLAZAK
Modrić napušta Real na kraju sezona
MADRID - Toni Kroos dogovorio je nastavak suradnje s Real Madridom za još jednu sezonu i samo se čeka potpis novog ugovora, a njegovim stopama će u sljedećeg tjedna krenuti veterani Nacho Fernandez i Lucas Vazquez. Luke Modrića nema u tim planovima 'kraljeva'.
Đoković iznenadio odlukom o novom treneru
IZNENAĐENJE
Đoković iznenadio odlukom o novom treneru
BEOGRAD - Nakon razlaza Novaka Đokovića i Gorana Ivaniševića glavno pitanje je bilo tko će biti novi trener u stožeru srpskog igrača.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE