GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Ljetna rasprodaja u Realu

Ljetna rasprodaja u Realu
MEDIJI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 05.07.2020 / 13:56
Autor: SEEbiz / Index.hr
MADRID - Situacija s koronavirusom ozbiljno je pogodila europski nogomet, no unatoč golemim gubicima, već sad bilo je velikih transfera.

Najaktivniji je Chelsea koji je doveo Tima Wernera za 60 milijuna eura, a želi i Kaija Havertza. Leroy Sane stigao je u Bayern, a Barcelona je već dovela Miralema Pjanića u zamjenu za Arthura.

No, kako piše Marca, Real Madrid ovog ljeta neće nikoga kupiti. Dapače, Kraljevski klub želi se riješiti nekolicine igrača i tako zaraditi oko 200 milijuna eura. U Realu bilježe goleme gubitke zbog praznog stadiona, a budući da ne znaju što jesen nosi, Florentino Perez i njegovi ljudi ne žele da se klub nađe u dubiozama ako vlada odluči da će se i dalje igrati pred praznim tribinama.

Iz tog razloga se Real već počeo rješavati nekih igrača. Javi Sanchez je prodan Valladolidu za tri milijuna eura, a Inter je kupio Achrafa Hakimija za 40 milijuna eura. No, to je tek početak jer su na prodaju James Rodriguez, Brahim Diaz, Mariano Diaz i Dani Ceballos, a Real bi se spasio da se konačno riješi Garetha Balea.

Velšanin ima ugovor do 2022. godine, a zarađuje nešto manje od 30 milijuna eura po sezoni, što je ogroman teret klubu za igrača koji praktički i ne igra. Mnogi klubovi bi uzeli Balea, ali u trenutačnoj ekonomskoj situaciji nitko mu ne može ponuditi ni blizu takav ugovor.

Marca piše da ti odlasci neće utjecati na kvalitetu i širinu kadra jer Real u sljedeću sezonu ulazi s 38 igrača u kadru šire prve momčadi.

Tagovi: Zinedine Zidane, Real Madrid, Gareth Bale, Javi Sanchez, Timo Werner, Chelsea, Valladolid, Inter, Achraf Hakimi
PROČITAJ I OVO
Bokšić biranim riječima o Mandžukiću i Modriću
RIJEČ AUTORITETA
Bokšić biranim riječima o Mandžukiću i Modriću
TORINO - Legendarni hrvatski nogometaš Alen Bokšić rijetko se pojavljuje u medijima pa stoga svaka njegova riječ ima težinu jer ipak je ostavio dubok trag kao igrač.
Bilić: Prioritet je pitanje trenera
HAJDUK
Bilić: Prioritet je pitanje trenera
SPLIT - "Treba dovesti trenera koji će pratiti strategiju kluba, istovremeno napadati trofeje i razvijati mlade. Tu ćemo tražiti balans između rezultata i razvoja igrača."
Marko Marić: Dinamov najbolji kadet ostaje, odbio je Juventus
DINAMO
Marko Marić: Dinamov najbolji kadet ostaje, odbio je Juventus
ZAGREB - Sportski direktor Dinama, odnosno aktualni vršitelj te dužnosti, Marko Marić, na današnjoj je konferenciji za medije objasnio sportsku politiku kluba koju je dan ranije prezentirao na sjednici Izvršnog odbora.
Ivan Bilić je novi predsjednik Hajduka
KARIJERE
Ivan Bilić je novi predsjednik Hajduka
SPLIT - Ivan Bilić je novi predsjednik Hajduka, objavio je splitski klub. Danas će i službeno biti predstavljen na Poljudu u 12 sati.
Xavi ostaje u Barceloni
TRENERI
Xavi ostaje u Barceloni
BARCELONA - Još krajem siječnja Xavi Hernandez najavio je odlazak s klupe Barcelone. Bio je nezadovoljan i svojim doprinosom rezultatima, koji su bili na skromnom nivou za klub takve tradicije, ali i stavom igrača, odnosno partijama kakve momčad pruža.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE