GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Loša vijest za Slavena Bilića

Loša vijest za Slavena Bilića
NESLUŽBENO
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 17.04.2020 / 15:02
Autor: SEEbiz / Index.hr
LONDON - Londonski Independent pod egidom "ekskluzivno" otkriva kako će se sezona prekinuta pandemijom koronavirusa do kraja odigrati u Championshipu, League One and League Two, odnosno, engleskoj drugoj, trećoj i četvrtoj ligi.

Engleski list je u posjedu pisma koje je Rick Parry, predsjednik English Football Leaguea, udruge koja okuplja spomenute lige, poslao svim klubovima u kojem ih obavještava da će se sezona odigrati do kraja, i to bez prisustva gledatelja na stadionima, ali i da će se stotine tisuća onih koji su skupo platili godišnje karte obeštetiti tako da će sve preostale utakmice moći gledati na televizijskim kanalima, streaming servisima i službenim klupskim stranicama.

U pismu se ne navodi datum kada će se sezona nastaviti, ali se klubove obavještava kako mogu planirati da će s treninzima nastaviti 16. svibnja. Britanska vlada jučer je karantenu u zemlji produljila najmanje do 7. svibnja.

Vijest o nastavku sezone u Championshipu nije najbolja koju je nakon posljednjih sastanaka premierligaša mogao čuti Slaven Bilić. Naime, BBC je jučer otkrio da su čelnici Premier Leaguea u posljednje vrijeme sve više razmatrali da se Leeds i West Bromwich, koji su u trenutku prekida sezone Championshipa držali prva dva mjesta, koja jamče izravni plasman u Premiership, tamo prebace dekretom, bez da se sezona u drugoj ligi odigra do kraja.

Bilić i njegov WBA najviše bi profitirali ovakvom odlukom jer devet kola prije kraja prvenstva drže drugu poziciju, zadnju koja izravno vodi u Premiership. Šest bodova iza Bilićevog kluba je Fulham, koji, naravno, ne želi ni čuti za ovakav rasplet jer do kraja prvenstva ima se igrati još puno pa Cottagersi pikiraju na poziciju koju drži Bilić. U engleskoj drugoj ligi klubovi plasirani od trećeg do šestog mjesta po završetku regularnog dijela sezone razigravaju za jedno preostalo mjesto koje vodi u Premiership.

Tagovi: Slaven Bilić, West Bromwich Albion, Fulham
PROČITAJ I OVO
Kukoč toplo dočekan u beogradskoj Areni
DOBRODOŠLICA
Kukoč toplo dočekan u beogradskoj Areni
BEOGRAD - Košarkaši Partizana sastaju se sa Olimpijakosom u meču 32. kola Evrolige, a uz teren je i hrvatska NBA legenda.
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?
POST FESTUM
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?

ISTANBUL - Puno se priča o odlasku hrvatskog golmana Dominika Livakovića iz Fenerbahčea nakon navijačkih nereda u utakmici protiv Trabzonspora.

Hrvatska i dalje deseta na FIFA ljestvici
RANGIRANJA
Hrvatska i dalje deseta na FIFA ljestvici
ZAGREB - Budući da je ožujak većini najjačih svjetskih reprezentacija poslužio za odigravanje prijateljskih utakmica, koje ne donose puno bodova, velikih promjena na FIFA ljestvici nakon odrađenog reprezentativnog termina nije bilo.
Armenulić: Dobro je da je Đoković otpustio Ivaniševića
RIJEČ AUTORITETA
Armenulić: Dobro je da je Đoković otpustio Ivaniševića
BEOGRAD - Bivši izbornik Davis kup reprezentacije Jugoslavije Radmilo Armenulić prokomentirao je prekid suradnje Novaka Đokovića i Gorana Ivaniševića.
Modrić napušta Real na kraju sezona
ODLAZAK
Modrić napušta Real na kraju sezona
MADRID - Toni Kroos dogovorio je nastavak suradnje s Real Madridom za još jednu sezonu i samo se čeka potpis novog ugovora, a njegovim stopama će u sljedećeg tjedna krenuti veterani Nacho Fernandez i Lucas Vazquez. Luke Modrića nema u tim planovima 'kraljeva'.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE