GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Loše vijesti za Christiana Eriksena

Loše vijesti za Christiana Eriksena
KARIJERA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 23.07.2021 / 10:24
Autor: SEEbiz / tportal
ZAGREB - Svi su jako dobro zapamtili što se 12. lipnja događalo na utakmici Europskog prvenstva između Danske i Finske u Kopenhagenu. Christian Eriksen (29) samo se srušio na terenu, doživio je težak srčani udar i liječnici su ga nakon desetak minute borbe jedva vratili u život. Danski se reprezentativac brzo oporavio, ali pitanje je hoće li ikad više profesionalno zaigrati nogomet...

Christian Eriksen (29) se srušio na terenu pred sam kraj prvog poluvremena utakmice Danske i Finske, a život mu je spašen samo zahvaljujući brzoj intervenciji liječnika danske reprezentacije i Hitne pomoći na stadionu.

Sljedećih je desetak dana Eriksen proveo u bolnici, gdje mu je ugrađen defibrilator koji kontrolira rad srca. Danac je u više objava potvrdio kako se osjeća sjajno, kao da se ništa nije ni dogodilo, ali... Ipak je jedva preživio jako srčani udar, da ne kažemo da je prevario smrt.

Ponadao se Eriksen da će bez problema moći nastaviti nogometnu karijeru, ali liječnici nisu tako sigurni. Dapače, prema posljednjim izjavama, u Italiji sigurno neće moći igrati! Kako je Eriksen igrač Intera, sad mora tražiti novi klub.

'U ovom trenutku i u ovom zdravstvenom stanju Christian Eriksen ne može igrati profesionalni nogomet u Italiji', potvrdio je liječnik talijanskog nogometnog saveza Francesco Braconaro za talijanske medije i dodao:

'Jedini način da Eriksen zaigra u Serie A je da mu se ukloni defibrilator i da je nakon toga potpuno zdrav i spreman.'

Hm, čini se kako će mu 'pacemaker' odrediti gdje će i kako nastaviti karijeru. Jer ako ne može u Italiji, postoje države i lige gdje smije igrati. Tako Daley Blind, koji mu je među prvima pružio podršku, već godinama igra s njim u dresu Ajaxa i pruža odlične partije.

Sljedećeg tjedna bi se Eriksen trebao pojaviti u Milanu kako bi se upoznao s novim trenerom Simoneom Inzaghijem te obavio liječničke preglede. Inzaghi tvrdi da nije razgovarao s Eriksenom nakon nesreće koja ga je zadesila.

'Razgovarali smo prije Eura, rekao sam mu da računam na njega. Kako god bilo, Eriksen ima vremena vratiti se, čekamo ga raširenih ruku, kazao je Inzaghi.

A Eriksen je u siječnju 2020. godine za 20 milijuna eura stigao iz Tottenhama u Inter, no sada je pitanje hoće li ga 'nerazzurri' zadržati ili ga možda pokušaju prodati. No, tko bi želio kupiti igrača s 'pacemakerom'?

Tagovi: Christian Eriksen, Inter, Danska, Simone Inzaghi, Francesco Braconaro
PROČITAJ I OVO
U Leverkusenu žele nazvati ulici po Xabiju Alonsu
HEROJ SEZONE
U Leverkusenu žele nazvati ulici po Xabiju Alonsu
BERLIN - Der Spiegel navodi kako postoji šansa da u bliskoj budućnosti španjolski nogometni strateg Xabi Alonso, sadašnji trener Bayera, dobije svoju ulicu u Leverkusenu.
Preminuo Bernd Hölzenbein, osvajač SP-a 1974.
IN MEMORIAM
Preminuo Bernd Hölzenbein, osvajač SP-a 1974.
BERLIN - Bivši njemački nogometaš Bernd Hölzenbein, svjetski prvak 1974. uz Franza Beckenbauera i Gerda Müllera, preminuo je u 78. godini, objavio je u utorak Eintracht Frankfurt, klub u kojem je igrao 14 godina.
Željezničar traži strateškog partnera
PARTNERSTVO
Željezničar traži strateškog partnera
SARAJEVO - FK Željezničar objavljuje javni poziv za uspostavljanje strateškog partnerstva s potencijalnim investitorima.
Hajduk oborio negativni rekord
KATASTROFA
Hajduk oborio negativni rekord
SPLIT - Hajduk je protiv Osijeka prošlog vikenda upisao peti uzastopni poraz (1:2) u svim službenim natjecanjima što je niz kakav ne pamti od proljeća 1980. godine.
Amerikanci za Pariz izabrali supermoćnu košarkašku selekciju
KOŠARKA
Amerikanci za Pariz izabrali supermoćnu košarkašku selekciju
NEW YORK - Košarkaška reprezentacija Sjedinjenih Američkih Država na Olimpijske igre dolazi s najvećim zvijezdama. Poznato je 11 imena koja će imati za cilj donijeti novo zlato.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE