GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Lovren ima ponudu talijanskog velikana

Lovren ima ponudu talijanskog velikana
PONUDA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 30.06.2022 / 16:52
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Hrvatski reprezentativac Dejan Lovren ima ponudu Rome.

Veliki Jose Mourinho želi ga vidjeti u svojoj momčadi, a kontakti su uspostavljeni, pišu Sportske novosti. Još davnih dana, kada smo neobavezno razgovarali s hrvatskim stoperom, kazao nam je kako mu je uvijek želja bila raditi s velikim portugalskim trenerom.

Međutim, nije to jedina priča vezana uz Lovrena, za njegove usluge raspituju se i neki engleski premierligaši, a također i klubovi preko 'Velike Bare', oni iz MLS-a. Sada ćete se, naravno, zapitati otkud sada odjednom sve te informacije o hrvatskom reprezentativcu koji se prije nekoliko dana vratio u Rusiju, u svoj Zenit iz St. Peterburga, s kojim ga ugovor veže još godinu dana? Već je počeo i trenirati po povratku u Rusiju, a, između ostalog, ruskim novinarima je kazao:

- Nisam imao dvojbe hoću li se vratiti u Rusiju, iako Zenit ove sezone neće nastupiti u europskim natjecanjima. To što Zenit neće nastupiti u Europi ne utječe na moju motivaciju. Nama je to jako bolno i ne razumijem takvu odluku. Sport i politika trebaju biti neovisni, a sada su mnogi sportaši, ne samo nogometaši, kažnjeni. Sve u svemu, situacija je jako teška i za mene. Veliki je pritisak na mene i neki ljudi žele da odem. Ne sviđa mi se to, jer za sve ovo što se danas događa nisam ja kriv, a niti Zenit. Nemam ništa protiv Rusije, ovdje su me dobro primili, ovdje imam dobre prijatelje.

Dejan Lovren vratio se nogometu nakon šest mjeseci izbivanja zbog ozljede. Još tamo početkom svibnja sa Zenitom je ponovno postao prvak Rusije. To mu je bio drugi naslov prvaka u dvije sezone koliko je u ruskom klubu. Hrvatski reprezentativac, koji je sa Zenitom osvojio i dva Ruska superkupa, prošle je sezone zbog ozljeda nastupio tek 19 puta u svim natjecanjima, 14 puta u prvenstvu, 4 puta u Ligi prvaka, te jednom u Ruskom superkupu.

Posljednju utakmicu za Zenit odigrao je još 12. prosinca prošle godine protiv moskovskog Dinama. Nakon te utakmice pojavio se problem s gležnjem, tako da, eto, nije zaigrao već pola godine. Iz tog razloga hrvatski izbornik Zlatko Dalić nije ga, logično, niti pozvao na prošlo okupljanje reprezentacije za četiri lipanjske utakmice Lige nacija. Pozvao ga je bio na prošlo okupljanje, bio je Lovren s reprezentacijom u Dohi, ali samo zbog "team buildinga".

U ovom trenutku Lovren je u dosta kompliciranoj situaciji. Bilo je dosta kritika na njegov račun zbog ostanka u Zenitu, ali stvari i nisu tako jednostavne. Uglavnom, u ovom trenutku hrvatski nogometaš nije niti na nebu niti na zemlji, nije mu lako odlučiti što raditi. Po povratku u Zenit još uvijek nije obavio neke konkretne razgovore s klupskim čelnicima. Lovren je primarno želio biti korektan prema Zenitu, svom poslodavcu.

Tagovi: Dejan Lovren, AS Roma, Jose Mourinho, Zenit
PROČITAJ I OVO
Aco Petrović ponovo izbornik Brazila
KOŠARKA
Aco Petrović ponovo izbornik Brazila
RIO DE JANEIRO - Aleksandar Petrović, 65-godišnji nekadašnji izbornik hrvatske košarkaške reprezentacije, ponovno je preuzeo Brazil, službeno je objavio tamošnji košarkaši savez na svojim internetskim stranicama.
Budimir će biti spreman za EURO
DOBRE VIJESTI
Budimir će biti spreman za EURO
PAMPLONA - Hrvatski nogometni reprezentativac Ante Budimir napustio je u srijedu bolnicu u Pamploni, gdje je proveo dvije noći nakon što mu je u ponedjeljak navečer slomljeno nekoliko rebara tijekom utakmice s Valencijom, izvijestio je u četvrtak njegov klub Osasuna, dodavši da bi trebao biti spreman za EURO u lipnju.
De Rossi ostaje trener Rome i sljedeće sezone
TRENERI
De Rossi ostaje trener Rome i sljedeće sezone
RIM - Roma je i službeno potvrdila da će dosadašnji trener Vučice Daniele De Rossi voditi ekipu Rome i u narednoj sezoni.
Ancelotti: Pep je džentlmen
POŠTOVANJE
Ancelotti: Pep je džentlmen
MANCHESTER - Svi su nas otpisali, rekao je trener Real Madrida Carlo Ancelotti, ali Real nikad ne umire, poručio je talijanski stručnjak nakon izbacivanja Manchester Cityja.
Real nakon drame jedanaesteraca izbacio City
LIGA PRVAKA
Real nakon drame jedanaesteraca izbacio City
MADRID - Nogometaši Real Madrida u fantastičnom četvrtfinalu Lige prvaka izbacili su Manchester City s ukupnih 5:4, a raspletu su prethodili produžeci i penali.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE