GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Lovren objasnio zašto je otišao iz Liverpoola

Lovren objasnio zašto je otišao iz Liverpoola
OBJAŠNJENJE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 15.12.2020 / 16:44
Autor: SEEbiz / H
MOSKVA - Hrvatski nogometni reprezentativac Dejan Lovren je prije nekoliko dana dao intervju za njemački Kicker, a u njemu je između ostalog pričao o razlozima odlaska iz Liverpoola proteklog ljeta.

"Klopp i ja smo lijepo razgovarali u njegovom uredu. Znalo je biti glasno, ali uvijek s poštovanjem. Imao sam osjećaj da u Liverpoolu više ne računaju na mene. Nisam želio biti zamjena. Želim igrati. A igrati zato što je netko ozlijeđen - upravo to više nisam htio. Želio sam biti važan dio momčadi i zato sam otišao u Zenit", kazao je stoper Zenita iz Sankt-Peterburga.

"Zapravo, želio sam otići godinu ranije, u ljeto 2019., ali to se nije dogodilo", zaključio je Lovren.

Njegov transfer u Zenit procjenjuje se na 12 milijuna eura. Ove je sezone već odigrao 22 utakmice, u kojima je postigao dva pogotka uz jednu asistenciju.

Prije Zenita i Liverpoola je nastupao za Southampton, Lyon, Dinamo i zaprešićki Inter.

Tagovi: Dejan Lovren, Zenit, Liverpool
PROČITAJ I OVO
Mundo Deportivo: Zidane je novi trener Bayerna
MEDIJI
Mundo Deportivo: Zidane je novi trener Bayerna
MADRID - Nakon što je napravio fenomenalan posao s Realom u kratkom razdoblju kao trener, Zinedine Zidane okreće novi list i trebao bi postati novi trener Bayerna, tvrdi španjolski Mundo Deportivo.
Italija ima sigurnih pet klubova u Ligi prvaka
KOEFICIJENTI
Italija ima sigurnih pet klubova u Ligi prvaka
ZAGREB - Nakon odigranih uzvratnih četvrtfinalnih utakmica nogometne Europske lige i Konferencijske lige postalo je i definitivno poznato da će iduće sezone u Ligi prvaka talijanski nogomet imati pet svojih predstavnika.
Vujošević: Vučič želi da uništi Partizan
SASVIM OTVORENO
Vujošević: Vučič želi da uništi Partizan
BEOGRAD - Proslavljeni trener Duško Vujošević u "360 stepeni" na N1 govorio je o navijačima, Partizanu i "ratu" sa Aleksandrom Vučićem.
Livaković obranio dva penala, ali...
DRAMA
Livaković obranio dva penala, ali...
ISTANBUL - Dominik Livaković je heroj Fenerbahčea iako je njegov klub dramatično ispao od Olmypiacosa u četvrtfinalu Konferencijske lige.
Aco Petrović ponovo izbornik Brazila
KOŠARKA
Aco Petrović ponovo izbornik Brazila
RIO DE JANEIRO - Aleksandar Petrović, 65-godišnji nekadašnji izbornik hrvatske košarkaške reprezentacije, ponovno je preuzeo Brazil, službeno je objavio tamošnji košarkaši savez na svojim internetskim stranicama.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE