GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Lovro Gnjidić, Karlo Matković, Zvonimir Ivišić i Leo Menalo prijavljeni za NBA draft

Lovro Gnjidić, Karlo Matković, Zvonimir Ivišić i Leo Menalo prijavljeni za NBA draft
DRAFT
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 27.04.2022 / 21:14
Autor: SEEbiz / H
NEW YORK - Četvorica mladih hrvatskih košarkaša Lovro Gnjidić (Cibona), Karlo Matković (Mega), Zvonimir Ivišić (Studentski centar) i Leo Menalo (Stella Azzurra) iskoristili su pravo rane prijave za ovogodišnji NBA draft, za što se odlučilo 247 igrača s američkih sveučilišta te još 36 "internacionalaca", objavila je u srijedu NBA liga.

NBA draft je na rasporedu 23. lipnja, a igrači mogu povući svoja imena s liste kandidata do 13. lipnja, dok je taj rok za one koji žele nastaviti svoju sveučilišnu karijeru 1. lipnja.

Među 247 igrača koji dolaze kao kandidati sa sveučilišta ima i nekoliko sinova vrlo poznatih očeva. Tako je za draft prijavljen student 2. godine na sveučilištu Vanderbilt Scottie Pippen Jr., koji je rođen u Portlandu dok je njegov legendarni otac Scottie igrao za Trail Blazerse. U NBA ligu želi i Shareef O'Neal, student 2. godine na sveučilištu Louisiana State (LSU) i sin Shaquillea O'Neala. Na popisu je Ron Harper Jr. koji je završio svoju sveučilišnu karijeru, a sin je peterostrukog NBA prvaka koji je naslove osvajao s Pippenom u Chicago Bullsima (1996. - 1998.) i s O'Nealom u Los Angeles Lakersima (2000. - 2001.).

Tagovi: Lovro Gnjidić, Karlo Matković, Scottie Pippen, Zvonimir Ivišić, Leo Menalo
PROČITAJ I OVO
Bilić: Prioritet je pitanje trenera
HAJDUK
Bilić: Prioritet je pitanje trenera
SPLIT - "Treba dovesti trenera koji će pratiti strategiju kluba, istovremeno napadati trofeje i razvijati mlade. Tu ćemo tražiti balans između rezultata i razvoja igrača."
Marko Marić: Dinamov najbolji kadet ostaje, odbio je Juventus
DINAMO
Marko Marić: Dinamov najbolji kadet ostaje, odbio je Juventus
ZAGREB - Sportski direktor Dinama, odnosno aktualni vršitelj te dužnosti, Marko Marić, na današnjoj je konferenciji za medije objasnio sportsku politiku kluba koju je dan ranije prezentirao na sjednici Izvršnog odbora.
Ivan Bilić je novi predsjednik Hajduka
KARIJERE
Ivan Bilić je novi predsjednik Hajduka
SPLIT - Ivan Bilić je novi predsjednik Hajduka, objavio je splitski klub. Danas će i službeno biti predstavljen na Poljudu u 12 sati.
Xavi ostaje u Barceloni
TRENERI
Xavi ostaje u Barceloni
BARCELONA - Još krajem siječnja Xavi Hernandez najavio je odlazak s klupe Barcelone. Bio je nezadovoljan i svojim doprinosom rezultatima, koji su bili na skromnom nivou za klub takve tradicije, ali i stavom igrača, odnosno partijama kakve momčad pruža.
Hajduk želi trenera iz Serie A
ŽELJE
Hajduk želi trenera iz Serie A
SPLIT - Priča o novom Hajdukovom treneru bit će aktualna sve dok s Poljuda ne puste 'bijeli dim'. Do tada će se nagađati tko će biti nasljednik Jure Ivankovića.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE