GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Luka Cindrić može igrati protiv Srbije

Luka Cindrić može igrati protiv Srbije
RUKOMET
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 15.01.2022 / 13:32
Autor: SEEbiz / H
SZEGED - Hrvatski rukometni reprezentativac Luka Cindrić dobio je negativan test na koronavirus i u Szegedu te može zaigrati protiv Srbije na Europskom prvenstvu (subota, 20.30 sati).

U uvodnom dijelu priprema za Europsko prvenstvo, koje je Hrvatska otvorila porazom od Francuske 22-27, pozitivne testove na COVID-19 dobili su ključni igrači Hrvatske, Domagoj Duvnjak i Luka Cindrić.

I dok je Duvnjak još uvijek izvan stroja zbog bolova u leđima, Cindrić je nakon negativnog testa u Hrvatskoj isti takav dobio i po dolasku u Szeged što znači kako može nastupiti u drugom ogledu skupine C na Europskom prvenstvu protiv Srbije, što je inače ključna utakmica za Hrvatsku u skupini. Cindrić je ujedno u subotu ujutro odradio i prvi trening u Szegedu te će biti na raspolaganju izborniku Hrvoju Horvatu u subotu navečer.

Također, u petak kasno navečer u Szeged su stigli Željko Musa i Valentino Ravnić. U subotu ujutro su odradili PCR testiranje te ukoliko dobiju negativan nalaz, bit će u konkurenciji za ogled protiv Srbije.

Osim Duvnjaka, podsjetimo kako su zbog pozitivnih testova na COVID-19 izvan momčadi još Marko Marić, Leon Šušnja i Lovro Mihić, dok je David Mandić suspendiran zbog zarađenog plavog kartona u utakmici protiv Francuske.

Tagovi: Luka Cindrić, Domagoj Duvnjak, Hrvoje Horvat, David Mandić
PROČITAJ I OVO
Hajduk želi dovesti trenera koji je pravi hit u Srbiji
TRENERI
Hajduk želi dovesti trenera koji je pravi hit u Srbiji
SPLIT - Jure Ivanković ima nezahvalan zadatak s Hajdukom privesti ovu turbulentnu sezonu kraju, a čelni ljudi 'bilih' već su krenuli u potragu za trenerom koji će momčad voditi u sljedećoj sezoni. Ako je vjerovati glasinama, pronašli su ga u Srbiji.
U Leverkusenu žele nazvati ulici po Xabiju Alonsu
HEROJ SEZONE
U Leverkusenu žele nazvati ulici po Xabiju Alonsu
BERLIN - Der Spiegel navodi kako postoji šansa da u bliskoj budućnosti španjolski nogometni strateg Xabi Alonso, sadašnji trener Bayera, dobije svoju ulicu u Leverkusenu.
Preminuo Bernd Hölzenbein, osvajač SP-a 1974.
IN MEMORIAM
Preminuo Bernd Hölzenbein, osvajač SP-a 1974.
BERLIN - Bivši njemački nogometaš Bernd Hölzenbein, svjetski prvak 1974. uz Franza Beckenbauera i Gerda Müllera, preminuo je u 78. godini, objavio je u utorak Eintracht Frankfurt, klub u kojem je igrao 14 godina.
Željezničar traži strateškog partnera
PARTNERSTVO
Željezničar traži strateškog partnera
SARAJEVO - FK Željezničar objavljuje javni poziv za uspostavljanje strateškog partnerstva s potencijalnim investitorima.
Hajduk oborio negativni rekord
KATASTROFA
Hajduk oborio negativni rekord
SPLIT - Hajduk je protiv Osijeka prošlog vikenda upisao peti uzastopni poraz (1:2) u svim službenim natjecanjima što je niz kakav ne pamti od proljeća 1980. godine.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE