GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Luka Modrić lakše ozlijeđen

Luka Modrić lakše ozlijeđen
OZLJEDA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 21.12.2020 / 15:59
Autor: SEEbiz / H
MADRID - Kapetan hrvatske reprezentacije Luka Modrić preopteretio je mišiće lijeve noge, zbog čega u ponedjeljak nije trenirao sa suigračima u trening centru Valdebebas, a u utorak će ga pregledati liječnici kako bi ustanovili o kakvoj je ozljedi riječ, izvijestile su novine Marca ne navodeći izvor informacije.

Luka Modrić je s 35 godina najstariji igrač momčadi, a najvjerojatnije će propustiti prvenstveni dvoboj u srijedu s Granadom te možda i onaj s Elcheom 30. prosinca, što će biti posljednja utakmica Real Madrida u ovoj godini.

Modrić je u nedjelju tijekom utakmice u baskijskom gradiću Eibaru postigao pogodak 13. minuti za vodstvo Reala 2-0, a u 72. minuti je zatražio od trenera Zinedine Zidana zamjenu, jer je osjetio bolove u nozi. Real Madrid je protiv Eibara na kraju slavio s 3-1 i izjednačio se sa 29 bodova s vodećim Atletico Madridom.

Modrić ove sezone nije bio ozlijeđen, a prethodno je odigao pet utakmica u nizu u udarnoj postavi. Real Madrid je pobijedio u svih pet dvoboja.

Zasad sve upućuje na to da Modrić u ponedjeljak nije trenirao iz predstrožnosti, no tek nakon detaljnog pregleda pregleda bit će poznato o kakvoj se ozljedi radi. Klub na svojoj internetskoj stranici u ponedjeljak nije objavio nikakvu informaciju vezanu za Modrića no hrvatskog igrača nije bilo na objavljenim fotografijama s treninga.

"Oni koji su bili u početnoj postavi protiv Eibara trčali su oko terena, a zatim vježbali u teretani", izvijestio je klub.

Tagovi: Luka Modrić, Real Madrid, Eibar
PROČITAJ I OVO
Goran Tomić ostaje u Emiratima
TRENERI
Goran Tomić ostaje u Emiratima
ZAGREB - Hrvatski trener Goran Tomić (47) potpisao je novi, dvogodišnji ugovor s Al Bataehom, objavio je arapski klub. Tomić je u siječnju ove godine preuzeo momčad.
Barcelona će tužiti Španjolski nogometni savez, sud odlučuje o Yamalovom golu
TRAKAVICA
Barcelona će tužiti Španjolski nogometni savez, sud odlučuje o Yamalovom golu
BARCELONA - Barcelona ne dopušta da se stiša bura nakon El Clasica u kojem je Real slavio 3:2.
Carlos Tevez završio u bolnici
PROBLEMI
Carlos Tevez završio u bolnici
BUENOS AIRES - Bivši argentinski nogometaš i sadašnji trener argentinskog kluba Independiente Carlos Tevez primljen je u utorak u bolnicu zbog jakih bolova u prsima.
Marca: Modrić želi ostati u Realu
MEDIJI
Marca: Modrić želi ostati u Realu
MADRID - Luka Modrić ugovor s madridskim Realom ima do srpnja i još se ne zna u kojem klubu će 38-godišnji veznjak igrati sljedeće sezone. Marca, madridski list blizak Realu, tvrdi da Modrić ne želi promijeniti klub.
Dončić briljirao, Mavsi pobijedili Clipperse
NBA PLAYOFF
Dončić briljirao, Mavsi pobijedili Clipperse
LOS ANGELES - Dallas Mavericksi pobijedili su Clipperse 96-93 u drugoj utakmici doigravanja NBA lige u Los Angelesu, izjednačivši u seriji prvog kola na 1-1.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE