GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Majer potvrdio odlazak iz Dinama

Majer potvrdio odlazak iz Dinama
ODLAZAK
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 26.08.2021 / 10:34
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Lovro Majer nakon Dinamova ispadanja od Sheriffa u play-offu Lige prvaka objavio je da odlazi s Maksimira.

Dinamo je jednog od svojih najboljih igrača prodao u Rennes za 15 milijuna eura (12 plus tri kroz bonuse). Time Majer postaje peti najskuplji dinamovac svih vremena iza Marka Pjace, Danija Olma, Luke Modrića i Joška Gvardiola.

"Mislim da je to idealan klub kao sljedeća stepenica. Vide me kao veliko pojačanje i odgovara mi njihova igra. Imaju sjajan kamp, mnogo rade s igračima i puno ih prodaju. Na kraju krajeva, sve su lige teške i sve će ovisiti o meni i nikome drugome", rekao je Majer.

"Emotivno je jer mi je ovo zadnja utakmica, ali tek sad kako je završila utakmica, počinjem osjećati te neke emocije, dosad sam još bio fokusiran na utakmicu. Završio sam sa stotom utakmicom za Dinamo. Bile su ovo tri jako lijepe godine, bilo je i teških trenutaka, ali to je normalno, oni te izgrade kao osobu i igrača. Bilo je i puno toga lijepog. Ne žalim ni za čim i sretan sam."

Osvrnuo se i na uzvratnu utakmicu koja je završila bez golova pa je Sheriff iz Moldavije prošao dalje s 3:0.

"Ne mogu reći da smo nezadovoljni kad imaš ovakav rezultat iz prve utakmice... Nije lako igrati, mislim da smo dobro ušli u utakmicu, odigrali smo dosta borbeno, ali kad ganjaš ovakav rezultat na ovakvom natjecanju, moraju ti se poklopiti neke stvari, a sada nam se to nije dogodilo i nažalost ispalo je ovako."

Stigao je prije tri godine iz Lokomotive za dva i pol milijuna eura, a ranije je igrao za Dubravu i Trnje u Zagrebu. Trener Damir Krznar najavio je da će hrvatski reprezentativac Luka Ivanušec ove sezone igrati na Majerovoj poziciji, a da za istu konkuriraju i Amer Gojak i Marko Bulat.

Tagovi: Lovro Majer, Rennes, Dinamo, Dani Olmo, Luka Modrić, Joško Gvardiol
PROČITAJ I OVO
Nagelsmann ostaje izbornik Njemačke do Svjetskog prvenstva 2026.
IZBORNICI
Nagelsmann ostaje izbornik Njemačke do Svjetskog prvenstva 2026.
BERLIN - Njemački nogometni izbornik Julian Nagelsmann obnovio je ugovor na dvije godine do Svjetskog prvenstva 2026. u "odluci srca", objavio je u petak nacionalni savez DFB.
Sergej Barbarez novi izbornik nogometne reprezentacije BiH
IZBORNIK
Sergej Barbarez novi izbornik nogometne reprezentacije BiH
SARAJEVO - Sergej Barbarez novi je izbornik nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine, a na tu ga je poziciju u petak imenovao Izvršni odbor Nogometnog saveza BiH sa zadaćom da u naredne četiri godine konsolidira stanje i pokuša prekinuti niz stalnih poraza u kvalifikacijama za međunarodna natjecanja.
Kawhi Leonard i dalje upitan za start doigravanja
NBA
Kawhi Leonard i dalje upitan za start doigravanja
LOS ANGELES - Los Angeles Clippers službeno su objavili kako i dalje nije poznato hoće li najbolji igrač ovog NBA sastava Kawhi Leonard biti spreman za start doigravanja.
Mundo Deportivo: Zidane je novi trener Bayerna
MEDIJI
Mundo Deportivo: Zidane je novi trener Bayerna
MADRID - Nakon što je napravio fenomenalan posao s Realom u kratkom razdoblju kao trener, Zinedine Zidane okreće novi list i trebao bi postati novi trener Bayerna, tvrdi španjolski Mundo Deportivo.
Italija ima sigurnih pet klubova u Ligi prvaka
KOEFICIJENTI
Italija ima sigurnih pet klubova u Ligi prvaka
ZAGREB - Nakon odigranih uzvratnih četvrtfinalnih utakmica nogometne Europske lige i Konferencijske lige postalo je i definitivno poznato da će iduće sezone u Ligi prvaka talijanski nogomet imati pet svojih predstavnika.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE