GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Malik Beasley mora u zatvor

Malik Beasley mora u zatvor
PRESUDA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 13.02.2021 / 13:36
Autor: SEEbiz / Sportske novosti
MINNESOTA - Malik Beasley, playmaker Minnesota Timberwolvesa koji je u studenom prošle godine potpisao novi četverogodišnji ugovor vrijedan 60 milijuna američkih dolara, osuđen je na 120 dana zatvorske kazne.

Beasley je osuđen zbog incidenta koji datira od rujna prošle godine. Kažnjen je zato što je pušku uperio u lice para koji se sa sinom zaostavio pred njihovim imanjem u Minnesoti. U to su doba Beasley i njegova danas otuđena supruga Montana Yao bili u najmu posjeda u četvrti Plymouth.

Nakon intervencije policije u Beasleyjevom je domu pronađena puška, tri pištolja i 835 grama marihuane. Kao dio nagodbe ovaj 24-godišnjak je priznao krivicu za prijetnju nasiljem, a istovremeno su odbačene optužbe za posjedovanje droge.

Beaslyju je izrečena uvjetna kazna na rok od tri godine, a u tom periodu mora završiti tečaj za kontrolu bijesa, podvrgnuti se redovitom testiranju na drugu, a zabranjeno mu je bilo kakvo posjedovanje oružja.

Nedavno je Beasley napravio skandal kada je atraktivnu suprugu Montanu i maloljetno dijete istjerao na ulicu zbog ljubavne veze sa Larsom Pippen, bivšom suprugom legendarnog Scottiea Pippena.

Tagovi: Malik Beasley, Scottie Pippen, Montana Yao
PROČITAJ I OVO
Kukoč toplo dočekan u beogradskoj Areni
DOBRODOŠLICA
Kukoč toplo dočekan u beogradskoj Areni
BEOGRAD - Košarkaši Partizana sastaju se sa Olimpijakosom u meču 32. kola Evrolige, a uz teren je i hrvatska NBA legenda.
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?
POST FESTUM
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?

ISTANBUL - Puno se priča o odlasku hrvatskog golmana Dominika Livakovića iz Fenerbahčea nakon navijačkih nereda u utakmici protiv Trabzonspora.

Hrvatska i dalje deseta na FIFA ljestvici
RANGIRANJA
Hrvatska i dalje deseta na FIFA ljestvici
ZAGREB - Budući da je ožujak većini najjačih svjetskih reprezentacija poslužio za odigravanje prijateljskih utakmica, koje ne donose puno bodova, velikih promjena na FIFA ljestvici nakon odrađenog reprezentativnog termina nije bilo.
Armenulić: Dobro je da je Đoković otpustio Ivaniševića
RIJEČ AUTORITETA
Armenulić: Dobro je da je Đoković otpustio Ivaniševića
BEOGRAD - Bivši izbornik Davis kup reprezentacije Jugoslavije Radmilo Armenulić prokomentirao je prekid suradnje Novaka Đokovića i Gorana Ivaniševića.
Modrić napušta Real na kraju sezona
ODLAZAK
Modrić napušta Real na kraju sezona
MADRID - Toni Kroos dogovorio je nastavak suradnje s Real Madridom za još jednu sezonu i samo se čeka potpis novog ugovora, a njegovim stopama će u sljedećeg tjedna krenuti veterani Nacho Fernandez i Lucas Vazquez. Luke Modrića nema u tim planovima 'kraljeva'.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE