GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Mamić: Ako izvučemo Zvezdu, tražit ću da mi u Srbiji garantiraju sigurnost, pa da odem na utakmicu

Mamić: Ako izvučemo Zvezdu, tražit ću da mi u Srbiji garantiraju sigurnost, pa da odem na utakmicu
IDEJE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 05.12.2020 / 20:19
Autor: SEEbiz
BEOGRAD - Zdravko Mamić prije dvije i pol godine nakon sudske presude pobjegao je u Međugorje i ne želi se pojaviti u Hrvatskoj.

Ispričao je da bi će tražiti od Srbije da mu garantira sigurnost da s prijateljima iz Beograda ode na utakmicu ako Dinamo u šesnaestini finala Europske lige izvuče Crvenu zvezdu.

- Zvezdu vodi moj veliki prijatelj Zvezdan Terzić. Prijatelji su mi i Dejan Stanković i Mitar Mrkela. Sa svima njima sam povremeno u kontaktu. Oduvijek sam imao dobre odnose s rukovodstvom Zvezde, još od vremena Vladimira Cvetkovića i Dragana Džajića. Uvijek smo radili na normalizaciji odnosa između klubova i sretan sam zbog toga - rekao je Mamić u razgovoru za Informer.

Dinamo je osvojio prvo mjesto u skupini Europske lige, Crvena zvezda bit će na drugom mjestu pa ih može spojiti ždrijeb šesnaestine finala koji je na rasporedu 14. prosinca.

- Ne bih volio da se sretnemo u nokaut fazi jer želim da i oni i mi stignemo što dalje u Europskoj ligi. Osim toga, koliko god bih se radovao pobjedi protiv Zvezde, toliko ne bih volio riskirati da Dinamo izgubi - rekao je Mamić i dodao:

- Ipak, radujem se Zvezdinom uspjehu iz jednostavnog razloga što sam sretan zbog uspjeha svih klubova s prostora bivše Jugoslavije. To se posebno odnosi na Zvezdu, koja je tako veliki klub. Sada je već konstantna da crveno-bijeli igraju značajnu ulogu u Europi.

Tagovi: Zdravko Mamić, Dinamo, Crvena zvezda, Europska liga, Zvezdan Terzić, Dragan Džajić
PROČITAJ I OVO
Bilić: Prioritet je pitanje trenera
HAJDUK
Bilić: Prioritet je pitanje trenera
SPLIT - "Treba dovesti trenera koji će pratiti strategiju kluba, istovremeno napadati trofeje i razvijati mlade. Tu ćemo tražiti balans između rezultata i razvoja igrača."
Marko Marić: Dinamov najbolji kadet ostaje, odbio je Juventus
DINAMO
Marko Marić: Dinamov najbolji kadet ostaje, odbio je Juventus
ZAGREB - Sportski direktor Dinama, odnosno aktualni vršitelj te dužnosti, Marko Marić, na današnjoj je konferenciji za medije objasnio sportsku politiku kluba koju je dan ranije prezentirao na sjednici Izvršnog odbora.
Ivan Bilić je novi predsjednik Hajduka
KARIJERE
Ivan Bilić je novi predsjednik Hajduka
SPLIT - Ivan Bilić je novi predsjednik Hajduka, objavio je splitski klub. Danas će i službeno biti predstavljen na Poljudu u 12 sati.
Xavi ostaje u Barceloni
TRENERI
Xavi ostaje u Barceloni
BARCELONA - Još krajem siječnja Xavi Hernandez najavio je odlazak s klupe Barcelone. Bio je nezadovoljan i svojim doprinosom rezultatima, koji su bili na skromnom nivou za klub takve tradicije, ali i stavom igrača, odnosno partijama kakve momčad pruža.
Hajduk želi trenera iz Serie A
ŽELJE
Hajduk želi trenera iz Serie A
SPLIT - Priča o novom Hajdukovom treneru bit će aktualna sve dok s Poljuda ne puste 'bijeli dim'. Do tada će se nagađati tko će biti nasljednik Jure Ivankovića.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE