GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Mamić: Čačić će upropastiti Dinamo, Antolić je manipulator i lažov

Mamić: Čačić će upropastiti Dinamo, Antolić je manipulator i lažov
KANONADA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 19.01.2023 / 15:21
Autor: SEEbiz
MOSTAR - Zdravko Mamić se oglasio nakon što je objavljeno da je podnesena kaznena prijava protiv njega, 45 članova Skupštine kluba i još tri člana Nadzornog odbora Dinama.

Mamić, kriminalac koji je u bijegu u BiH nakon što je osuđen za krađu milijuna eura iz Dinama, održao je konferenciju za medije u kojoj se dotaknuo brojnih tema.

Kritizirao je žestoko Krešimira Antolića, trenera i sportskog direktora Antu Čačića, a nije propustio prozvati ni medije na konferenciji koja je trajala više od sat i pol. Na kraju svog izlaganja, na kojem novinari nisu smjeli postavljati pitanja, rasplakao se. Također, Mamić je pričao i o pojedinim transferima, prije svega Mislava Oršića.

Index je smrtni neprijatelj Dinama, to je sve što radi otkad postoji. Glavna fora im je da ruše Dinamo i sve što je hrvatsko. Index je objavio da bi se Ademi trebao umiroviti, a to im je rekao Antolić. Sedmorica novinara su to odbila napisati, a Antolić je našao Gorana Đulića koji ga je spojio s Vicom Karinom u Indexu. I sad svaki dan u Indexu imate informacije iz Dinama.

Putem Naglića dostavlja Krušelju informacije, a on piše protiv Dinama. Udružili su se. Ja sam taj koji je sva zločinačka udruženja porušio kad je mafija trebala preuzeti hrvatski nogomet. Od tad je naš nogomet doživio uzlet. Imali smo drugo i treće mjesto na svijetu. Ja sam bio vođa razvoja modernog hrvatskog nogometa. Umoran sam. Volio bih da se izabere novo vodstvo kluba i da me više nitko ništa ne pita. Zaustavljaju me tu ljudi i pitaju što se događa u Dinamu.

- Vladaju teror i strah. Preimenovat će nam Dinamo u GNK Policijski. Antolić i njegova ljubavnica se bore protiv djelatnika kluba. Povezali su se s gradskom politikom. Antolić izdaju Dinama bazira na izručivanju političkim opcijama. O nama komuniciraju gradske službe i političari. Povezuje se s najvećim dušmanima. Glavni urednik Sportskih novosti Robert Šola. On je moj rođak. Odričem ga se javno. On je sramota Grabovice i onog kraja. Godinama je navijač Hajduka. Analizirajte mu tekstove.

On piše 90 posto tekstova o Hajduku, koga treba dovesti ili kupiti. On pretvara sve u uspjeh Hajduka. On postaje ekskluzivni izvjestitelj iz Dinama. Oni su ga kupili. Imam ljude za koje znam da su mu dali novac. I nas je pitao da mu kao klub damo novac za povoljnije pisanje. Mario Zorko, koji je dinamovac, smijenjen je zbog tih jakih moći Hajduka. Sportske novosti pišu protiv Dinama.

Poručujem zaposlenicima kluba da se ne žale meni, nego da se ujedine i izbace naglavačke Antolića iz kluba. On je manipulator i lažov. On želi dobiti neko sažaljenje pa laže da su mu došle neke poruke na mobitel. On je zapravo uredio da se prate neki ljudi. To je prokušana udbaška metoda. Nikad nisam zvao ljude i vršio pritisak, ali kad je bila skupština, pisao sam Antoliću.

"Kad si bio na dnu dna, dao sam ti poziciju koju si mogao samo sanjati. Brat i ja smo ti dali 300.000 eura. Slali smo ti novac preko Vlatke i Ćele, a ti si nas izdao."

Tagovi: Zdravko Mamić, Ante Čačić, Krešimir Antolić, Željko Marković, Ban tours, Iva Cigrovskij, mirko Barišić, Dinamo, Zoran Mamić
PROČITAJ I OVO
Hajduk želi trenera iz Serie A
ŽELJE
Hajduk želi trenera iz Serie A
SPLIT - Priča o novom Hajdukovom treneru bit će aktualna sve dok s Poljuda ne puste 'bijeli dim'. Do tada će se nagađati tko će biti nasljednik Jure Ivankovića.
Hanžel se ispisao iz Dinama
IZVRŠNI ODBOR
Hanžel se ispisao iz Dinama
ZAGREB - Na četvrtoj sjednici Izvršnog odbora, održanoj 24. travnja 2024. godine, v. d. sportskog direktora Marko Marić predstavio je članovima IO sportski segmet kluba i širu strategiju tog sektora u idućem razdoblju.
Goran Tomić ostaje u Emiratima
TRENERI
Goran Tomić ostaje u Emiratima
ZAGREB - Hrvatski trener Goran Tomić (47) potpisao je novi, dvogodišnji ugovor s Al Bataehom, objavio je arapski klub. Tomić je u siječnju ove godine preuzeo momčad.
Barcelona će tužiti Španjolski nogometni savez, sud odlučuje o Yamalovom golu
TRAKAVICA
Barcelona će tužiti Španjolski nogometni savez, sud odlučuje o Yamalovom golu
BARCELONA - Barcelona ne dopušta da se stiša bura nakon El Clasica u kojem je Real slavio 3:2.
Carlos Tevez završio u bolnici
PROBLEMI
Carlos Tevez završio u bolnici
BUENOS AIRES - Bivši argentinski nogometaš i sadašnji trener argentinskog kluba Independiente Carlos Tevez primljen je u utorak u bolnicu zbog jakih bolova u prsima.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE