GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Mamić: I ovu presudu ću čekati u Zagrebu

Mamić: I ovu presudu ću čekati u Zagrebu
PORUKE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 09.12.2020 / 14:52
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Zoran Mamić i Joško Gvardiol najavili su utakmicu 6. kola protiv CSKA, Dinamo može postati jedina momčad koja će bez primljenog gola završiti ovu fazu natjecanja...

"Osigurali smo prolazak grupe, ali i ovo nam je jako bitna utakmica, možda i najbitnija ako se gleda šira slika. Pogotovo jer nam svaka utakmica u grupi donosi dva boda u koeficijentu, a on nas prati sljedećih pet godina što je jako bitno", rekao je Zoran Mamić, pa nastavlja:

"Kada smo već došli u priliku završiti grupnu fazu bez poraza ili primljenog gola, to nam je dodatan motiv. I takve stvari ostaju zapisane u povijesti."

Kakva će biti taktika obzirom na taj "lov"?

"Mi ne razmišljamo tako, niti znamo igrati na 'nulu', Želimo pobijediti, a osobno bih bio sretniji da utakmica završi našom pobjedom 5-4, nego 0-0. Uvijek je važnije pobijediti. CSKA? Oni ne mogu ništa napraviti što se tiče Europske lige, dok se u ruskom prvenstvu bore za vrh tablice. Moguće je da neki njihovi igrači neće doći u Zagreb"

"O mojoj se presudi piše puno neistina, tu je previše izmišljenih stvari. Kada se to sve prenosi u medije, neka sve bude korektno. Dosta sam čitao kako sam oštetio državni proračun, a toga nema ni u mojoj nepravomoćnoj presudi. To ne postoji u presudi, to je krivo - pričao je Zoran Mamić, pa nastavio:

"Ta presuda je nepravomoćna, dozvolite mi da sam još nevin. Ne znam hoće li ona postati pravomoćna, ali znam da nisam kriv. I da nisam ništa napravio, a proces je vođen na način koji je sramotan za hrvatsko pravosuđe. Ja sam i prvu presudu dočekao u Zagrebu, tako će biti i sada."

Nastavio je na ovu temu:

"Ako oni odluče drugačije nešto što mislim da trebaju, odslužit ću svoje. Da, moj stožer i ja smo napravili puno dobrih rezultata u UAE, postoje upiti s tog dijela svijeta, pa i za izborničku funkciju. No, ja ostajem ovdje. Do kada? Do kada će Dinamo igrati dobro i do kada ćemo imati dobre rezultate."

Tagovi: Zoran Mamić, Dinamo, Joško Gvardiol, Europska liga
PROČITAJ I OVO
Goran Tomić ostaje u Emiratima
TRENERI
Goran Tomić ostaje u Emiratima
ZAGREB - Hrvatski trener Goran Tomić (47) potpisao je novi, dvogodišnji ugovor s Al Bataehom, objavio je arapski klub. Tomić je u siječnju ove godine preuzeo momčad.
Barcelona će tužiti Španjolski nogometni savez, sud odlučuje o Yamalovom golu
TRAKAVICA
Barcelona će tužiti Španjolski nogometni savez, sud odlučuje o Yamalovom golu
BARCELONA - Barcelona ne dopušta da se stiša bura nakon El Clasica u kojem je Real slavio 3:2.
Carlos Tevez završio u bolnici
PROBLEMI
Carlos Tevez završio u bolnici
BUENOS AIRES - Bivši argentinski nogometaš i sadašnji trener argentinskog kluba Independiente Carlos Tevez primljen je u utorak u bolnicu zbog jakih bolova u prsima.
Marca: Modrić želi ostati u Realu
MEDIJI
Marca: Modrić želi ostati u Realu
MADRID - Luka Modrić ugovor s madridskim Realom ima do srpnja i još se ne zna u kojem klubu će 38-godišnji veznjak igrati sljedeće sezone. Marca, madridski list blizak Realu, tvrdi da Modrić ne želi promijeniti klub.
Dončić briljirao, Mavsi pobijedili Clipperse
NBA PLAYOFF
Dončić briljirao, Mavsi pobijedili Clipperse
LOS ANGELES - Dallas Mavericksi pobijedili su Clipperse 96-93 u drugoj utakmici doigravanja NBA lige u Los Angelesu, izjednačivši u seriji prvog kola na 1-1.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE