GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Mamić: Mijenjamo domaćinstvo, protiv Tottenhama prva utakmica u Londonu

Mamić: Mijenjamo domaćinstvo, protiv Tottenhama prva utakmica u Londonu
NAJAVE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 28.02.2021 / 20:24
Autor: SEEbiz / Index.hr
ZAGREB - Nogometaši Dinama slavili su protiv Slaven Belupa pobjedu 3:0 u posljednjoj utakmici 23. kola Prve HNL te se s tri osvojena boda vratili na čelno mjesto ljestvice hrvatskog prvenstva. Dinamo je do novih bodova stigao golovima Joška Gvardiola, Marka Tolića i Marija Gavranovića.

Utakmicu je prokomentirao Zoran Mamić kazavši da su igrači koji su ušli s klupe prelomili ogled, no, jednako važno, govorio je i o skorašnjoj utakmici osmine finala Europa lige koju će Dinamo igrati protiv Tottenhama. Potvrda o tome iz Uefe bi trebala stići sutra, no Mamić je rekao da će se prva utakmica igrati u Londonu, odnosno da će Dinamo biti domaćin u uzvratu.

''Tottenham je Tottenham. Slično kao i Krasnodar, u ofenzivnom dijelu su fantastični, s tim da imaju i sredinu i obranu. Bale, Son, Kane... Kada to vidite, ledi vam se krv. Dinamo ima samopouzdanja i pripremit ćemo se za tu utakmicu. Što se tiče zamjene domaćinstava, ona bi se trebala dogoditi. Sutra tijekom dana će to biti potvrđeno, prva utakmica će biti u Londonu'', rekao je.

Ovako je vidio susret protiv Slaven Belupa:

Možemo biti zadovoljni sa zadnjih pola sata. Do tada smo bili usporeni, bez konkretnih šansi i bez agresije. Iako protivniku nismo dopustili da nam ugrozi gol, Dinamo može i mora puno bolje.''

Dodao je:

''Prevagu su donijeli igrači koji su ušli s klupe. Zabili smo tri gola i zasluženo pobijedili. Ipak, Dinamo mora svih 90 minuta biti na razini kao što je bio zadnjih pola sata. Sigurno da se nakon Krasnodara i veselja što smo napravili moramo okrenuti HNL-u. Isti protivnik će biti u srijedu u Kupu i mi moramo biti maksimalno spremni.''

Tagovi: Zoran Mamić, Dinamo, Tottenham
PROČITAJ I OVO
Sergej Barbarez novi izbornik nogometne reprezentacije BiH
IZBORNIK
Sergej Barbarez novi izbornik nogometne reprezentacije BiH
SARAJEVO - Sergej Barbarez novi je izbornik nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine, a na tu ga je poziciju u petak imenovao Izvršni odbor Nogometnog saveza BiH sa zadaćom da u naredne četiri godine konsolidira stanje i pokuša prekinuti niz stalnih poraza u kvalifikacijama za međunarodna natjecanja.
Kawhi Leonard i dalje upitan za start doigravanja
NBA
Kawhi Leonard i dalje upitan za start doigravanja
LOS ANGELES - Los Angeles Clippers službeno su objavili kako i dalje nije poznato hoće li najbolji igrač ovog NBA sastava Kawhi Leonard biti spreman za start doigravanja.
Mundo Deportivo: Zidane je novi trener Bayerna
MEDIJI
Mundo Deportivo: Zidane je novi trener Bayerna
MADRID - Nakon što je napravio fenomenalan posao s Realom u kratkom razdoblju kao trener, Zinedine Zidane okreće novi list i trebao bi postati novi trener Bayerna, tvrdi španjolski Mundo Deportivo.
Italija ima sigurnih pet klubova u Ligi prvaka
KOEFICIJENTI
Italija ima sigurnih pet klubova u Ligi prvaka
ZAGREB - Nakon odigranih uzvratnih četvrtfinalnih utakmica nogometne Europske lige i Konferencijske lige postalo je i definitivno poznato da će iduće sezone u Ligi prvaka talijanski nogomet imati pet svojih predstavnika.
Vujošević: Vučič želi da uništi Partizan
SASVIM OTVORENO
Vujošević: Vučič želi da uništi Partizan
BEOGRAD - Proslavljeni trener Duško Vujošević u "360 stepeni" na N1 govorio je o navijačima, Partizanu i "ratu" sa Aleksandrom Vučićem.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE