GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Mamić podnio ostavku, Krznar novi trener Dinama

Mamić podnio ostavku, Krznar novi trener Dinama
DINAMO
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 15.03.2021 / 20:57
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Zoran Mamić više nije trener Dinama. Podnio je ostavku nakon današnje presude Vrhovnog suda.

- Iako se ne osjećam krivim, kako sam već ranije najavio, ako presuda bude pravomoćna ja je prihvaćam kao takvu i podnosim ostavku na mjesto glavnog trenera i sportskog direktora GNK Dinamo. Klubu želim puno sreće i sportskih uspjeha u daljnjem radu - rekao je Mamić. Na večeras održanoj sjednici Uprave GNK Dinamo prihvaćena je ostavka dosadašnjeg glavnog trenera i sportskog direktora te je na mjesto glavnog trenera prve momčadi imenovan Damir Krznar koji će ujedno obnašati i funkciju sportskog direktora kluba. 

Podsjećamo, Zoranu Mamiću, Zdravku Mamiću, Damiru Vrbanoviću i porezniku Milanu Pernaru pravomoćnom presudom potvrđena je krivnja izvlačenje najmanje 116 milijuna kuna iz Dinama. Doduše, Zoranu Mamiću smanjena je kazna s četiri godine i 11 mjeseci, ali to Dinamu ništa ne znači. Naime, prema Zakonu o sportu, pravomoćno osuđeni ne može, među ostalim biti ni trener ni sportski direktor kluba. Ove vijesti dolaze u jako nezgodno vrijeme za Dinamo.

Modri već u četvrtak na Maksimiru igraju uzvratnu utakmicu osmine finala Europske lige protiv Tottenhama koji je u prvom susretu slavio s 2:0. Hrvatskog prvaka u četvrtak će tako voditi Damir Krznar.

Mlađi Mamić neće odmah u zatvor, tek treba vidjet kad će na odsluženje kazne i čini se neće, poput starijeg brata, pobjeći od hrvatskog pravosuđa.

Tagovi: Zoran Mamić, Dinamo, Tottenham, Damir Krznar, Zdravko Mamić
PROČITAJ I OVO
Bokšić biranim riječima o Mandžukiću i Modriću
RIJEČ AUTORITETA
Bokšić biranim riječima o Mandžukiću i Modriću
TORINO - Legendarni hrvatski nogometaš Alen Bokšić rijetko se pojavljuje u medijima pa stoga svaka njegova riječ ima težinu jer ipak je ostavio dubok trag kao igrač.
Bilić: Prioritet je pitanje trenera
HAJDUK
Bilić: Prioritet je pitanje trenera
SPLIT - "Treba dovesti trenera koji će pratiti strategiju kluba, istovremeno napadati trofeje i razvijati mlade. Tu ćemo tražiti balans između rezultata i razvoja igrača."
Marko Marić: Dinamov najbolji kadet ostaje, odbio je Juventus
DINAMO
Marko Marić: Dinamov najbolji kadet ostaje, odbio je Juventus
ZAGREB - Sportski direktor Dinama, odnosno aktualni vršitelj te dužnosti, Marko Marić, na današnjoj je konferenciji za medije objasnio sportsku politiku kluba koju je dan ranije prezentirao na sjednici Izvršnog odbora.
Ivan Bilić je novi predsjednik Hajduka
KARIJERE
Ivan Bilić je novi predsjednik Hajduka
SPLIT - Ivan Bilić je novi predsjednik Hajduka, objavio je splitski klub. Danas će i službeno biti predstavljen na Poljudu u 12 sati.
Xavi ostaje u Barceloni
TRENERI
Xavi ostaje u Barceloni
BARCELONA - Još krajem siječnja Xavi Hernandez najavio je odlazak s klupe Barcelone. Bio je nezadovoljan i svojim doprinosom rezultatima, koji su bili na skromnom nivou za klub takve tradicije, ali i stavom igrača, odnosno partijama kakve momčad pruža.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE