GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Manchester City ima najskuplju momčad

Manchester City ima najskuplju momčad
RANGIRANJA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 08.09.2021 / 20:46
Autor: SEEbiz / H
ZUERICH - Manchester City ima najskuplju momčad među svim klubovima u pet najjačih europskih liga, a slijedi ga Manchester United, pokazali su rezultati najnovijeg istraživanja švicarske neovisne istraživačke skupine CIES Football Observatory.

Godišnja studija CIES-a obuhvaća brojne elitne europske klubove kako bi izračunala cijenu svake momčadi na temelju transfera i uključujući sve moguće dodatke.

Ovogodišnje izvješće pokazuje da je City uložio 1,08 milijardi eura (1,28 milijardi dolara) za trenutačni broj igrača, a United je drugi sa 1,02 milijarde eura (1,21 milijardi dolara).

PSG je treći s potrošenih 939 milijuna eura (1,11 milijardi dolara), dok prvih pet klubova zaokružuju Real Madrid sa 787 milijuna eura (930,16 milijuna dolara) i Chelsea sa 780 milijuna eura (921,88 milijuna dolara).

Liverpool (672 milijuna eura) i Arsenal (630 milijuna eura) druga su dva engleska tima u prvih deset. Barcelona se našla na devetom mjestu s potrošenih 578 milijuna eura (683,14 milijuna dolara).

Tagovi: Manchester City, Manchester United, Real Madrid, Barcelona, Paris SG
PROČITAJ I OVO
Bilić: Prioritet je pitanje trenera
HAJDUK
Bilić: Prioritet je pitanje trenera
SPLIT - "Treba dovesti trenera koji će pratiti strategiju kluba, istovremeno napadati trofeje i razvijati mlade. Tu ćemo tražiti balans između rezultata i razvoja igrača."
Marko Marić: Dinamov najbolji kadet ostaje, odbio je Juventus
DINAMO
Marko Marić: Dinamov najbolji kadet ostaje, odbio je Juventus
ZAGREB - Sportski direktor Dinama, odnosno aktualni vršitelj te dužnosti, Marko Marić, na današnjoj je konferenciji za medije objasnio sportsku politiku kluba koju je dan ranije prezentirao na sjednici Izvršnog odbora.
Ivan Bilić je novi predsjednik Hajduka
KARIJERE
Ivan Bilić je novi predsjednik Hajduka
SPLIT - Ivan Bilić je novi predsjednik Hajduka, objavio je splitski klub. Danas će i službeno biti predstavljen na Poljudu u 12 sati.
Xavi ostaje u Barceloni
TRENERI
Xavi ostaje u Barceloni
BARCELONA - Još krajem siječnja Xavi Hernandez najavio je odlazak s klupe Barcelone. Bio je nezadovoljan i svojim doprinosom rezultatima, koji su bili na skromnom nivou za klub takve tradicije, ali i stavom igrača, odnosno partijama kakve momčad pruža.
Hajduk želi trenera iz Serie A
ŽELJE
Hajduk želi trenera iz Serie A
SPLIT - Priča o novom Hajdukovom treneru bit će aktualna sve dok s Poljuda ne puste 'bijeli dim'. Do tada će se nagađati tko će biti nasljednik Jure Ivankovića.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE