GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Manchester City neće koristiti vladin novac za plaće radnicima

Manchester City neće koristiti vladin novac za plaće radnicima
POTEZI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 05.04.2020 / 18:55
Autor: SEEbiz / H

MANCHESTER - Još uvijek aktualni engleski nogometni prvak Manchester City u nedjelju je objavio kako neće koristiti sredstva iz plana britanske vlade za očuvanje radnih mjesta prema kojima vlada osigurava 80 posto plaća radnicima koje njihove tvrtke pošalju na odmor zbog pandemije koronavirusa.

"Odlukom predsjednika i Uprave kluba nećemo koristiti vladina sredstva za očuvanje radnih mjesta ugroženih koronavirusom. Ostajemo odlučni u zaštiti naših ljudi, njihovih radnih mjesta i našeg posla, a istodobno ćemo činiti sve što možemo kako bismo pomogli široj zajednici u ovo izazovno doba", objavio je City.

Nekoliko klubova, među kojima su i finalisti prošlosezonske Lige prvaka Liverpool i Tottenham Hotspur već su zatražili vladina sredstva za plaće svom neigračkom osoblju.

Britanski ministar financija Rishi Sunak je početkom mjeseca najavio da radnici na odmoru mogu tražiti 80 posto plaće do 2,500 funti mjesečno u sklopu plana za očuvanje radnih mjesta u krizi s koronavirusom.

Tagovi: Manchester City, Premiership, Tottenham, Liverpool, Rishi Sunak, koronavirus u Velikoj Britaniji
PROČITAJ I OVO
Ivan Bilić je novi predsjednik Hajduka
KARIJERE
Ivan Bilić je novi predsjednik Hajduka
SPLIT - Ivan Bilić je novi predsjednik Hajduka, objavio je splitski klub. Danas će i službeno biti predstavljen na Poljudu u 12 sati.
Xavi ostaje u Barceloni
TRENERI
Xavi ostaje u Barceloni
BARCELONA - Još krajem siječnja Xavi Hernandez najavio je odlazak s klupe Barcelone. Bio je nezadovoljan i svojim doprinosom rezultatima, koji su bili na skromnom nivou za klub takve tradicije, ali i stavom igrača, odnosno partijama kakve momčad pruža.
Hajduk želi trenera iz Serie A
ŽELJE
Hajduk želi trenera iz Serie A
SPLIT - Priča o novom Hajdukovom treneru bit će aktualna sve dok s Poljuda ne puste 'bijeli dim'. Do tada će se nagađati tko će biti nasljednik Jure Ivankovića.
Hanžel se ispisao iz Dinama
IZVRŠNI ODBOR
Hanžel se ispisao iz Dinama
ZAGREB - Na četvrtoj sjednici Izvršnog odbora, održanoj 24. travnja 2024. godine, v. d. sportskog direktora Marko Marić predstavio je članovima IO sportski segmet kluba i širu strategiju tog sektora u idućem razdoblju.
Goran Tomić ostaje u Emiratima
TRENERI
Goran Tomić ostaje u Emiratima
ZAGREB - Hrvatski trener Goran Tomić (47) potpisao je novi, dvogodišnji ugovor s Al Bataehom, objavio je arapski klub. Tomić je u siječnju ove godine preuzeo momčad.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE