GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Manchester City nokautirao Chelsea u derbiju

Manchester City nokautirao Chelsea u derbiju
DERBI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 25.09.2021 / 17:05
Autor: SEEbiz / H
LONDON - U derbiju 6. kola engleskog nogometnog prvenstva aktualni prvak Manchester City je kao gost svladao europskog prvaka Chelsea sa 1-0 (0-0).

Jedini pogodak na utakmici postigao je Gabriel Jesus u 53. minuti. Nnakon što ga je pokušaj Cancela s više od 20 metara pogodio u stopalo u domaćem kaznenom prostoru, brazilski napadač se odlično zagradio i preciznim udarcem sa 14-15 metara pogodio donji desni kut nemoćnog Mendyja.

Hrvatski reprezentativni veznjak Mateo Kovačić odigrao je čitav susret za Chelsea koji je ovim porazom prepustio vrh ljestvice Cityju, oba sastava imaju po 13 bodova, ali City ima bolju razliku pogodaka.

Na 13 bodova ostao je i Manchester United koji je na svom Old Traffordu neočekivano izgubio od Aston Ville sa 0-1 (0-0). Strijelac gola vrijednog tri boda bio je Hause u 88. minuti sjajnim skokom na prvoj vratnici nakon udarca iz kuta.

Imao je u sudačkoj nadoknadi United priliku iz kaznenog udarca spasiti se poraza nakon što je upravo Hausea pogodila lopta u ruku u kaznenom prostoru Ville. Loptu je uzeo Bruno Fernandes, ali ju je poslao visoko iznad grede.

Uz spomenuti trojca, 13 bodova ima i Liverpool koji će svoj dvoboj 6. kola igrati u gostima kod Brentforda od 18.30 sati.

Villa je s ova tri boda skočila na sedmo mjesto sa 10 bodova.

Tagovi: Manchester City, Chelsea, Gabriel Jesus
PROČITAJ I OVO
Preminuo Bernd Hölzenbein, osvajač SP-a 1974.
IN MEMORIAM
Preminuo Bernd Hölzenbein, osvajač SP-a 1974.
BERLIN - Bivši njemački nogometaš Bernd Hölzenbein, svjetski prvak 1974. uz Franza Beckenbauera i Gerda Müllera, preminuo je u 78. godini, objavio je u utorak Eintracht Frankfurt, klub u kojem je igrao 14 godina.
Željezničar traži strateškog partnera
PARTNERSTVO
Željezničar traži strateškog partnera
SARAJEVO - FK Željezničar objavljuje javni poziv za uspostavljanje strateškog partnerstva s potencijalnim investitorima.
Hajduk oborio negativni rekord
KATASTROFA
Hajduk oborio negativni rekord
SPLIT - Hajduk je protiv Osijeka prošlog vikenda upisao peti uzastopni poraz (1:2) u svim službenim natjecanjima što je niz kakav ne pamti od proljeća 1980. godine.
Amerikanci za Pariz izabrali supermoćnu košarkašku selekciju
KOŠARKA
Amerikanci za Pariz izabrali supermoćnu košarkašku selekciju
NEW YORK - Košarkaška reprezentacija Sjedinjenih Američkih Država na Olimpijske igre dolazi s najvećim zvijezdama. Poznato je 11 imena koja će imati za cilj donijeti novo zlato.
Ante Budimir slomio tri rebra
OZLJEDA
Ante Budimir slomio tri rebra
PAMPLONA - Ante Budimir (32) je u najboljoj sezoni karijere doživio partiju iz noćne more, i to u najgorem trenutku. Napadač Osasune i drugi najbolji strijelac La Lige sa 16 golova je u sudačkoj nadoknadi utakmice 31. kola protiv Valencije, pri vodstvu suparnika 1:0, izborio penal.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE