GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Manchester United produžio posudbu Odiona Ighala

Manchester United produžio posudbu Odiona Ighala
POSUDBA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 01.06.2020 / 13:29
Autor: SEEbiz / H
MANCHESTER - Nigerijski nogometaš Odion Ighalo ostat će u Manchester Unitedu do 31. siječnja 2021., objavio je engleski premijerligaš u ponedjeljak, dan nakon što je istekao inicijalni ugovor o posudbi napadača koji je u siječnju stigao na Old Trafford iz kineskog kluba Shanghai Shenhua.

Tako će Ighalo moći zaigrati za 'crvene vragove' i u nastavku prekinutog engleskog prvenstva koje bi trebalo biti nastavljeno 17. lipnja.

Ighalo je u dresu Manchester Uniteda postigao četiri pogotka u osam nastupa, a engleski premijerligaš će za njegove usluge platiti kineskom prvoligašu odštetu u visini oko četiri milijuna eura.

Kineski klub je imao u planu vratiti Ighala u svoje redove za početak domaćeg natjecanja koje je predviđeno za ovaj mjesec. No, ponuda Manchestera je bila dovoljno dobra da se Kinezi predomisle.

Momčad pod vodstvom Ole Gunnara Solskjaera do kraja prvenstva ima još devet utakmica, a trenutačno se nalazi na petom mjestu sa 45 bodova, tri manje od zone koja vodi u Ligu prvaka sljedeće sezone. Uz dvoboje Premier lige, 'crvene vragove' čekaju još i utakmice FA kupa i Europske lige. Manchester United u četvrtfinalu FA kupa gostuje kod Norwicha, a u Europskoj ligi ga čeka uzvrat osmine finala protiv austrijskog LASK-a i teoretska potvrda plasmana u četvrtfinale nakon trijumfa u Linzu od 5-0.

Natjecanje u Europskoj ligi trebalo bi biti nastavljeno u kolovozu, a četvrtfinale FA kupa je na rasporedu 27. i 28. lipnja.

Tagovi: Manchester United, Odion Ighalo, Ole Gunnar Solskjaer, Shanghai Shenhua
PROČITAJ I OVO
Liverpool odustao od Xabija Alonsa
ODUSTAJANJE
Liverpool odustao od Xabija Alonsa
LIVERPOOL - Čelnici Liverpoola su izgubili strpljenje i odlučili su dići ruke od Xabija Alonsa, te je sada sigurno da španjolski stručnjak neće naslijediti Jürgena Kloppa na klupi Redsa.
Kukoč: Igrači su danas razmaženi
DIJAGNOZA
Kukoč: Igrači su danas razmaženi
BEOGRAD - Toni Kukoč, specijalni gost Sport Kluba, pratio je uzbudljivu utakmicu u "Areni" koju je Partizan na kraju izgubio od Olympiacosa, ali i nasmijao izjavom o potencijalnom trenerskom angažmanu Željka Obradovića u NBA ligi.
Đoković o raskidu s Ivaniševićem: Došlo je do zasićenja
REAKCIJE
Đoković o raskidu s Ivaniševićem: Došlo je do zasićenja
BEOGRAD - Novak Đoković i Goran Ivanišević prekinuli su suradnju nakon šest godina. Neočekivanu vijest na svom je Instagramu podijelio Đoković, koji se biranim riječima oprostio od svog dojučerašnjeg trenera.
Kukoč toplo dočekan u beogradskoj Areni
DOBRODOŠLICA
Kukoč toplo dočekan u beogradskoj Areni
BEOGRAD - Košarkaši Partizana sastaju se sa Olimpijakosom u meču 32. kola Evrolige, a uz teren je i hrvatska NBA legenda.
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?
POST FESTUM
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?

ISTANBUL - Puno se priča o odlasku hrvatskog golmana Dominika Livakovića iz Fenerbahčea nakon navijačkih nereda u utakmici protiv Trabzonspora.

@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE