GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Manchester United smatra da može organizirati utakmice s 23.500 navijača na stadionu

Manchester United smatra da može organizirati utakmice s 23.500 navijača na stadionu
FIZIČKA DISTANCA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 28.10.2020 / 17:10
Autor: SEEbiz / H
MANCHESTER - Manchester United objavio je u srijedu da je u stanju organizirati utakmice sa 23.500 navijača na svom stadionu, te da se pritom održava fizička distanca kako bi se spriječilo širenje koronavirusa.

"Na Old Traffordu možemo organizirati utakmice sa 23.500 navijača i pritom održavati fizičku distancu. Na tome smo radili dva mjeseca slijedeći vladine preporuke", izjavila je klupska šefica operativnih poslova Collette Roche, te je izrazila čuđenje kad su u pitanju mjere protiv širenja epidemije koronavirusa.

"Neke stvari je teško shvatiti i izazivaju zbunjenost. Ljudi putuju avionima, mogu se okupljati u restoranima, ili ići u kino gledati nogometne susrete, a mi imamo sve spremno da organiziramo utakmice s navijačima na stadionu, i to u sigurnom okruženju", kazala je Collette Roche.

Stadion Old Trafford ima kapacitet za oko 74.000 gledatelja, a posljednji puta je bio ispunjen u ožujku u derbiju protiv gradskog rivala Manchester Cityja.

Zbog epidemije koronavirusa utakmice u Engleskoj igraju se pred praznim stadionima. U ljeto, kada je usporeno širenje koronavirusa, britanska vlada je najavila da bi u listopadu mogla dozvoliti da se utakmice igraju pred ograničenim brojem navijača, ali se je od toga odustalo nakon što jesen donijela veliko povećanje broja zaraženih.

Zbog koronavirusa Manchester United je do kraja lipnja ostao bez 77 milijuna eura prihoda. Svaka utakmica bez navijača na stadionu košta ih oko pet milijuna eura.

Tagovi: Manchester United, fizička distanca, Collette Roche, Old Trafford
PROČITAJ I OVO
Pjaca: Neću imati milosti za Dinamo
PORUKE
Pjaca: Neću imati milosti za Dinamo
RIJEKA - "Kao uvijek, idemo na pobjedu. Optimističan sam, mislim da će s gležnjom za tjedan dana biti sve u redu."
Murray sa zvukom sirene nokautirao Lakerse
NBA PLAYOFF
Murray sa zvukom sirene nokautirao Lakerse
DENVER - Denver Nuggetsi nadoknadili su 20 koševa manjka iz treće četvrtine i pobijedili sa 101:99 Los Angeles Lakerse ubačajem Jamala Murrayja sa zvukom sirene za prednost od 2:0 u prvom krugu doigravanja Zapadne konferencije NBA lige.
Fabio Cannavaro novi je trener Udinesea
TRENERI
Fabio Cannavaro novi je trener Udinesea
UDINE - Talijanski nogometni klub Udinese će nakon Gabriela Cioffija voditi bivši svjetski prvak i osvajač Zlatne lopte Fabio Cannavaro, objavio je klub na svojoj web stranici.
Veselin Vujović više nije trener Nexea
NEOČEKIVANO
Veselin Vujović više nije trener Nexea
NAŠICE - Uprava RK NEXE-A i trener Veselin Vujović danas su donijeli odluku o prekidu suradnje.
Zagreb pronašao pojačanje u Srbiji
RUKOMET
Zagreb pronašao pojačanje u Srbiji
ZAGREB - Povremeni srpski 29-godišnji rukometni reprezentativac Mihajlo Radojković u sljedećoj će sezoni nositi dres Zagreba, priopćili su iz hrvatskog prvaka.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE