GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Manchester United zainteresiran za Petkovića

Manchester United zainteresiran za Petkovića
INTERES
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 15.03.2024 / 16:23
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Dinamo će ovog ljeta morati prodati neke igrače kako bi zadržao financijsku stabilnost, a najskuplji eksponat u Maksimiru svakako je Martin Baturina.

U Dinamu se nadaju da će za njega dobiti između 15 i 20 milijuna eura, ali moglo bi biti još velikih transfera.

Kako doznaje Index, Manchester United je zainteresiran za Brunu Petkovića (29). Zvuči kao megasenzacija, ali skauti engleskog velikana bili su ovih dana u Maksimiru i uživo gledali Dinamova kapetana. Pretpostavljalo se da dolaze gledati Baturinu, no prva meta bio im je upravo Petković, kojemu je ovo jedna od najboljih sezona u Dinamu.

Sa sedam golova je do jučer dijelio prvo mjesto ljestvice strijelaca KL-a s Eranom Zahavijem iz Maccabija, ali je on zabio gol i prestigao Petkovića. No, osim sjajnih brojki u Konferencijskoj ligi, Petković je odličan i u prvenstvu. Ove sezone je u svim natjecanjima zabio 16 golova uz sedam asistencija i bez njega je Dinamo bio potpuno nemoćan.

Zasad nema nikakvih drugih službenih kontakata između Uniteda i Dinama niti su predstavnici engleskoga kluba poslali bilo kakav upit ili ponudu. Petković je jedan od igrača koje prate, a primamljiva im je sigurno i cijena.

Dinamo je ljetos odbio pet milijuna eura od Trabzonspora. U Unitedu znaju da bi sličnog igrača iz neke jače lige, a osobito engleske lige, platili drastično više. Dinamo bi Petkovića pustio za između pet i deset milijuna eura i ne bi mogao puno čekati budući da mu ugovor istječe na ljeto 2025. godine.

Igrat će se i Europsko prvenstvo. Ako na njemu Petković odigra važnu ulogu za hrvatsku reprezentaciju, cijena bi mu mogla skočiti. U tom slučaju bilo bi sigurno još zainteresiranih klubova osim Uniteda.

Tagovi: Manchester United, Petković, Baturina
PROČITAJ I OVO
Majer u drugom planu, razmišlja o transferu
PROBLEMI
Majer u drugom planu, razmišlja o transferu
WOLFSBURG - Lovro Majer drugu utakmicu zaredom nije odigrao ni minutu za Wolfsburg, koji je u subotu svladao Freiburg 2:1 u gostima u 31. kolu Bundeslige.
Murray završio sezonu Lakersa košem četiri sekunde prije kraja
NBA PLAYOFF
Murray završio sezonu Lakersa košem četiri sekunde prije kraja
DENVER - Denver Nuggetsi dokrajčili su LA Lakerse u petoj utakmici prvoga kruga i izborili plasman u polufinale Zapada.
Gvardiol nominiran za igrača mjeseca u Cityju
SJAJNE IGRE
Gvardiol nominiran za igrača mjeseca u Cityju
MANCHESTER - Manchester je za vikend na gostovanju pobijedio Nottingham Forest 2:0 u 35. kolu Premier lige. Vodeći pogodak mančesterske momčadi u 32. minuti postigao je Joško Gvardiol.
Sopić: I dalje imamo sve u svojim rukama
PORUKE
Sopić: I dalje imamo sve u svojim rukama
RIJEKA - Rijeka je u 32. kolu SuperSport HNL-a gostovala kod Lokomotive u Kranjčevićevoj i kiksala u borbi za naslov prvaka.
Rijeka rasprodala Rujevicu za Dinamo
DERBI
Rijeka rasprodala Rujevicu za Dinamo
RIJEKA - Rijeka i Dinamo u nedjelju od 19:30 igraju derbi za prvo mjesto SuperSport HNL-a u utakmici 33. kola. Rijeka će biti domaćin na rasprodanoj Rujevici, potvrdio je klub.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE