GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Manchester United želi dovesti Neymara

Manchester United želi dovesti Neymara
AMBICIJE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 23.05.2023 / 08:08
Autor: SEEbiz / index.hr
MANCHESTER - PSG i Manchester United počeli su pregovore o transferu Neymara (31), objavio je L'Equipe.

Brazilska zvijezda, koju su Parižani 2017. Barceloni platili rekordna 222 milijuna eura, razmišlja o promjeni kluba iako joj aktualni ugovor vrijedi do ljeta 2027. godine. PSG je spreman riješiti se Neymara, a ostat će i bez Lionela Messija, koji je najavio odlazak.

L'Equipe tvrdi kako je nekoliko klubova iz Premier lige zainteresirano za Neymara, no pregovori s mančesterskim klubom zasad su najviše napredovali. Uz United, ranije se spominjao interes Chelseaja i Newcastlea. Podsjetimo, još kada je bio u Barceloni, Neymar je hvalio engleski nogomet te poručio kako se divi Manchester Unitedu, Chelseaju, Arsenalu i Liverpoolu.

United se nalazi na četvrtom mjestu Premier lige te mu je u posljednje dvije utakmice potreban jedan bod kako bi osigurao nastupanje u Ligi prvaka iduće sezone. Uz taj motiv, L'Equipe tvrdi kako Casemiro (31) pokušava nagovoriti svojeg sunarodnjaka na dolazak u United, gdje bi igrali zajedno kao i u brazilskoj reprezentaciji.

Manchester United želi Neymara dovesti na posudbu, dok ga PSG želi prodati. Očekuje se sastanak Neymarovih predstavnika i sportskog savjetnika PSG-a Luisa Camposa, koji djeluje kao sportski direktor. L'Equipe zaključuje kako Chelsea prati razvoj situacije, no velik problem je što se u razočaravajućoj sezoni nije izborio za Ligu prvaka.

Tagovi: Manchester United, Neymar, Paris SG
PROČITAJ I OVO
Carlos Alcaraz objavio da mora uzeti odmor
UMOR
Carlos Alcaraz objavio da mora uzeti odmor
RIM - Treći tenisač svijeta Španjolac Carlos Alcaraz odustao je od nastupa na turniru iz Masters 1000 serije u Rimu koji se igra sljedeći tjedan zbog bolova u desnoj podlaktici nakon povratka u Madrid.
Sergeju Jakiroviću preminula majka
SUĆUT
Sergeju Jakiroviću preminula majka
ZAGREB - Dinamo u nedjelju u 19:30 na Rujevici igra veliki derbi 33. kola SuperSport HNL-a, a uoči utakmice Dinamov trener Sergej Jakirović (47) doživio je veliku obiteljsku tragediju.
Knicksi i Pacersi u polufinalu Istoka
NBA PLAYOFF
Knicksi i Pacersi u polufinalu Istoka
NEW YORK - Popunjena su tri od četiri mjesta u polufinalu Istočne konferencije doigravanja u NBA ligi. Nakon što su svoju poziciju ondje osigurali Boston Celticsi protiv Miami Heata, među posljednja četiri na Istoku plasirali su se New York Knicksi i Indiana Pacersi.
Rangnick neće voditi Bayern
TRENERI
Rangnick neće voditi Bayern
BERLIN - Njemački nogometni izbornik Ralf Rangnick odbacio je mogućnost da sljedeće sezone vodi momčad Bayerna iz Münchena, javlja njemačka tiskovna agencija dpa.
Jurić najavio odlazak iz Torina
TRENERI
Jurić najavio odlazak iz Torina
TORINO - Ivan Jurić preuzeo je talijanski Torino na početku sezone 2021./22., a talijanski mediji sve češće pišu da je njegov odlazak na kraju ove sezone već gotova stvar.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE