GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Mancini želi ostati izbornik iako Italija ne ide na SP

Mancini želi ostati izbornik iako Italija ne ide na SP
ŽELJE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 28.03.2022 / 19:37
Autor: SEEbiz / H
RIM - Talijanski izbornik Roberto Mancini obećao je da će ostati na toj dužnosti unatoč tome što se Italija, aktualni europski prvak, drugi put zaredom nije uspjela kvalificirati na SP.

Italiju je u prošlotjednom polufinalu doigravanja pobjedom od 1-0 eliminirala Sjeverna Makedonija.

Međutim, nije bilo poziva na smjenu Mancinija, a i predsjednik Talijanskog nogometnog saveza (FIGC) Gabriele Gravina podržao ga je da nastavi obavljati izborničku ulogu.

"Razgovarao sam s predsjednikom (FIGC), slažemo se u svemu. Drago mi je, razgovarat ćemo ponovno u sljedećih nekoliko dana", rekao je Mancini uoči prijateljskog gostovanja u Turskoj u utorak.

"Sada se fokusiramo na ovu utakmicu, a onda ćemo razgovarati o tome što trebamo poboljšati u budućnosti. To je sve."

"Osjećam da ostajem jer sam još mlad. Htio sam osvojiti jedno Europsko prvenstvo i jedno Svjetsko prvenstvo, pa ću za Svjetsko prvenstvo morati malo pričekati", rekao je Mancini, dodajući da Italija planira pozvati novu generaciju igrača.

"Sigurno ćemo dodati mlađe igrače, nadajući se da će imati važna iskustva u svojim klubovima jer je to važno. Radit ćemo na tome pa ćemo vidjeti kakva je opća situacija", nadovezao se.

Tagovi: Roberto Mancini, Italija
PROČITAJ I OVO
Hrvatska i dalje deseta na FIFA ljestvici
RANGIRANJA
Hrvatska i dalje deseta na FIFA ljestvici
ZAGREB - Budući da je ožujak većini najjačih svjetskih reprezentacija poslužio za odigravanje prijateljskih utakmica, koje ne donose puno bodova, velikih promjena na FIFA ljestvici nakon odrađenog reprezentativnog termina nije bilo.
Armenulić: Dobro je da je Đoković otpustio Ivaniševića
RIJEČ AUTORITETA
Armenulić: Dobro je da je Đoković otpustio Ivaniševića
BEOGRAD - Bivši izbornik Davis kup reprezentacije Jugoslavije Radmilo Armenulić prokomentirao je prekid suradnje Novaka Đokovića i Gorana Ivaniševića.
Modrić napušta Real na kraju sezona
ODLAZAK
Modrić napušta Real na kraju sezona
MADRID - Toni Kroos dogovorio je nastavak suradnje s Real Madridom za još jednu sezonu i samo se čeka potpis novog ugovora, a njegovim stopama će u sljedećeg tjedna krenuti veterani Nacho Fernandez i Lucas Vazquez. Luke Modrića nema u tim planovima 'kraljeva'.
Đoković iznenadio odlukom o novom treneru
IZNENAĐENJE
Đoković iznenadio odlukom o novom treneru
BEOGRAD - Nakon razlaza Novaka Đokovića i Gorana Ivaniševića glavno pitanje je bilo tko će biti novi trener u stožeru srpskog igrača.
Engleska na Euru bez vratara Johnstonea
HENDIKEP
Engleska na Euru bez vratara Johnstonea
LONDON - Engleska nogometna reprezentacija mogla bi imati dosta problema s vratarskom pozicijom na skorašnjem Europskom prvenstvu nakon što je postalo poznato da u Njemačkoj neće moći braniti Samuel Johnstone.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE