GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Mandarić želi preuzeti Vojvodinu

Mandarić želi preuzeti Vojvodinu
AMBICIJE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 17.04.2022 / 09:40
Autor: SEEbiz
RIJEKA - Prema pisanju srpskih medija Milan Mandarić priprema se za novu nogometnu investiciju.

Naime, ovaj poznati poduzetnik rođen nedaleko Gospića, a odrastao u Novom Sadu mogao bi nedugo nakon što je prodao Olimpiju investirati u – Vojvodinu.

– Zvali su me u Crvenu zvezdu i Partizan. Pomogao sam Crvenoj zvezdi, doveo sam Piksija, Belodedića, kao i neke druge igrače. To sam ponovio i ljudima iz aktualne srpske vlasti. Hvala na pozivima, ali ja sam osoba koja ima projekte i sebe tu vidi. Na primjer, zvali su me i iz Hajduka iz Splita. Sve su to fantastični klubovi, imaju navijače, ali imaju i probleme – izjavio je Mandarić koji je osim Olimpije do sada bio vlasnik belgijskog Charleroija, francuske Nice, te engleskog Portsmoutha, Leicester Cityja i Sheffield Wednesdaya.

– Uvijek tražim punu odgovornost, punu kontrolu i vlasništvo u klubu. Ako me pitate da li bih sada vodio klub u Srbiji, ako bih tako nešto i uradio, mogao bih samo svoju Vojvodinu. Volim Novi Sad, ljude tamo… – rekao je Mandarić.

Tagovi: Milan Mandarić, Crvena zvezda, Vojvodina, Olimpija
PROČITAJ I OVO
Hajduk želi trenera iz Serie A
ŽELJE
Hajduk želi trenera iz Serie A
SPLIT - Priča o novom Hajdukovom treneru bit će aktualna sve dok s Poljuda ne puste 'bijeli dim'. Do tada će se nagađati tko će biti nasljednik Jure Ivankovića.
Hanžel se ispisao iz Dinama
IZVRŠNI ODBOR
Hanžel se ispisao iz Dinama
ZAGREB - Na četvrtoj sjednici Izvršnog odbora, održanoj 24. travnja 2024. godine, v. d. sportskog direktora Marko Marić predstavio je članovima IO sportski segmet kluba i širu strategiju tog sektora u idućem razdoblju.
Goran Tomić ostaje u Emiratima
TRENERI
Goran Tomić ostaje u Emiratima
ZAGREB - Hrvatski trener Goran Tomić (47) potpisao je novi, dvogodišnji ugovor s Al Bataehom, objavio je arapski klub. Tomić je u siječnju ove godine preuzeo momčad.
Barcelona će tužiti Španjolski nogometni savez, sud odlučuje o Yamalovom golu
TRAKAVICA
Barcelona će tužiti Španjolski nogometni savez, sud odlučuje o Yamalovom golu
BARCELONA - Barcelona ne dopušta da se stiša bura nakon El Clasica u kojem je Real slavio 3:2.
Carlos Tevez završio u bolnici
PROBLEMI
Carlos Tevez završio u bolnici
BUENOS AIRES - Bivši argentinski nogometaš i sadašnji trener argentinskog kluba Independiente Carlos Tevez primljen je u utorak u bolnicu zbog jakih bolova u prsima.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE