GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Marca: Hrvatska za desert

Marca: Hrvatska za desert
MEDIJI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 26.06.2021 / 08:42
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Do velikog okršaja Hrvatske i Španjolske u osmini finala Europskog prvenstva ostala su još dva dana.

Ove dvije reprezentacije susret će se u ponedjeljak u 18 sati u Kopenhagenu malo manje od tri godine nakon zadnjeg susreta na Maksimiru u Ligi nacija. Hrvatska je tad slavila 3:2 s dva gola Tina Jedvaja i barem malo se odužila Španjolcima za onaj bolan poraz 6:0 u Elcheu na otvaranju te sezone Lige nacija.

U ponedjeljak će ulog biti puno veći, a obje momčadi u tu utakmicu ulaze u sličnom raspoloženju. Nakon dvije slabije utakmice u prva dva kola Eura u trećem su proigrale. Španjolska je pregazila Slovačku 5:0, a Hrvatska je odigrala jako dobru utakmicu protiv Škotske i pobjedom 3:1 ušla u drugi krug.

I dok oba izbornika i igrači uglavnom s oprezom govore jedni o drugima, mediji su malo zakuhali čitavu priču. To prvenstveno vrijedi za španjolske novine, odnosno Marcu, najčitaniji sportski list u toj zemlji.

Marca je poznata po kreativnim naslovnicama, a ona na današnjem broju je gotovo u potpunosti posvećena Hrvatskoj, prenosi Index.hr.

"Reprezentacija održava običaj izlaska na zajednički ručak tijekom čitave kampanje na Euru. Zadnja tri puta izašla je iz reprezentativnoga kampa u točno isto vrijeme i nada se da ovo neće biti zadnji put", stoji u podnaslovu uz veliki naslov:

"A za desert - Hrvatska".

Ostale španjolske novine uglavnom se bave samo svojom reprezentacijom uz vrlo malo priča posvećenih Hrvatskoj, barem na naslovnici. Jedino je Mundo Deportivo na naslovnicu stavio izjavu Erica Garcije da je Hrvatska vrlo tvrda momčad i da će protiv nje biti vrlo teško igrati.

Tagovi: hrvatska nogometna reprezentacija, Španjolska
PROČITAJ I OVO
Nagelsmann ostaje izbornik Njemačke do Svjetskog prvenstva 2026.
IZBORNICI
Nagelsmann ostaje izbornik Njemačke do Svjetskog prvenstva 2026.
BERLIN - Njemački nogometni izbornik Julian Nagelsmann obnovio je ugovor na dvije godine do Svjetskog prvenstva 2026. u "odluci srca", objavio je u petak nacionalni savez DFB.
Sergej Barbarez novi izbornik nogometne reprezentacije BiH
IZBORNIK
Sergej Barbarez novi izbornik nogometne reprezentacije BiH
SARAJEVO - Sergej Barbarez novi je izbornik nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine, a na tu ga je poziciju u petak imenovao Izvršni odbor Nogometnog saveza BiH sa zadaćom da u naredne četiri godine konsolidira stanje i pokuša prekinuti niz stalnih poraza u kvalifikacijama za međunarodna natjecanja.
Kawhi Leonard i dalje upitan za start doigravanja
NBA
Kawhi Leonard i dalje upitan za start doigravanja
LOS ANGELES - Los Angeles Clippers službeno su objavili kako i dalje nije poznato hoće li najbolji igrač ovog NBA sastava Kawhi Leonard biti spreman za start doigravanja.
Mundo Deportivo: Zidane je novi trener Bayerna
MEDIJI
Mundo Deportivo: Zidane je novi trener Bayerna
MADRID - Nakon što je napravio fenomenalan posao s Realom u kratkom razdoblju kao trener, Zinedine Zidane okreće novi list i trebao bi postati novi trener Bayerna, tvrdi španjolski Mundo Deportivo.
Italija ima sigurnih pet klubova u Ligi prvaka
KOEFICIJENTI
Italija ima sigurnih pet klubova u Ligi prvaka
ZAGREB - Nakon odigranih uzvratnih četvrtfinalnih utakmica nogometne Europske lige i Konferencijske lige postalo je i definitivno poznato da će iduće sezone u Ligi prvaka talijanski nogomet imati pet svojih predstavnika.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE