GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Marca opet hvali Modrića

Marca opet hvali Modrića
POHVALE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 31.12.2020 / 09:20
Autor: SEEbiz / Index.hr
MADRID - Luka Modrić još jednom ove sezone oduševio je novinare i posjetitelje portala najčitanijeg španjolskog dnevnog lista, kojima je najbolji igrač utakmice Elche - Real (1:1) u 16. kolu La Lige.

Real je ozbiljno kiksao. Samo bodom kod borca za opstanak omogućio je vodećem Atleticu da mu daleko pobjegne na prvom mjestu. Gradski rival sada ima dva boda više i dvije utakmice manje od aktualnog prvaka.

Modrić je bio možda jedina svijetla točka u velikom podbačaju Reala, a sjajnu igru okrunio je lijepim golom. U 20. minuti Marco Asensio raspalio je s 25 metara i pogodio gredu, a lopta se odbila pred gol. Akciju je pratio Modrić, koji ju je i započeo te je sjajno reagirao između dva domaća braniča i glavom zabio za 0:1. Modriću je to bio četvrti gol u 21 ovosezonskom nastupu. Elche je izjednačio u 52. minuti golom Fidela iz penala koji je skrivio Carvajal.

"Hrvat je bio briljantan, a vrhunsku partiju okrunio je krasnim golom. Modrić je fascinantnom pokretljivošću radio štetu Elcheu gdje god bi se zatekao. Načeo je suparnika za njega neobičnim načinom: glavom! Po tko zna koji put bio je najbolji igrač Reala u napadu, ali ovaj put nije imao s kim igrati", opisno Marca dočarava Modrićevu igru protiv Elchea u rubrici "Jedan po jedan", gdje čitatelji glasovima raspoređuju igrače. I jednima i drugima Modrić je najbolji.

U izvještaju s utakmice Modrić je istaknut u rubrici "Umjetnik": "Samo Luka Modrić može pokupiti odbijanac u kaznenom prostoru i pretvoriti ga u gol... glavom. Da, upravo to smo trebali vidjeti od Luke u Realu, da učini nešto s glavom. Ovo mu je bio 26. gol za Real, ali prvi koji je za klub postigao glavom. Hrvat je nadvladao fizičke probleme koje je imao na utakmici s Eibarom, ali usprkos tome postigao je gol i protiv ovog suparnika. Modrić igra i zabija tako da kreće po još jednu Zlatnu loptu."

Tagovi: Luka Modrić, Marca, Real Madrid, Elche
PROČITAJ I OVO
Nagelsmann ostaje izbornik Njemačke do Svjetskog prvenstva 2026.
IZBORNICI
Nagelsmann ostaje izbornik Njemačke do Svjetskog prvenstva 2026.
BERLIN - Njemački nogometni izbornik Julian Nagelsmann obnovio je ugovor na dvije godine do Svjetskog prvenstva 2026. u "odluci srca", objavio je u petak nacionalni savez DFB.
Sergej Barbarez novi izbornik nogometne reprezentacije BiH
IZBORNIK
Sergej Barbarez novi izbornik nogometne reprezentacije BiH
SARAJEVO - Sergej Barbarez novi je izbornik nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine, a na tu ga je poziciju u petak imenovao Izvršni odbor Nogometnog saveza BiH sa zadaćom da u naredne četiri godine konsolidira stanje i pokuša prekinuti niz stalnih poraza u kvalifikacijama za međunarodna natjecanja.
Kawhi Leonard i dalje upitan za start doigravanja
NBA
Kawhi Leonard i dalje upitan za start doigravanja
LOS ANGELES - Los Angeles Clippers službeno su objavili kako i dalje nije poznato hoće li najbolji igrač ovog NBA sastava Kawhi Leonard biti spreman za start doigravanja.
Mundo Deportivo: Zidane je novi trener Bayerna
MEDIJI
Mundo Deportivo: Zidane je novi trener Bayerna
MADRID - Nakon što je napravio fenomenalan posao s Realom u kratkom razdoblju kao trener, Zinedine Zidane okreće novi list i trebao bi postati novi trener Bayerna, tvrdi španjolski Mundo Deportivo.
Italija ima sigurnih pet klubova u Ligi prvaka
KOEFICIJENTI
Italija ima sigurnih pet klubova u Ligi prvaka
ZAGREB - Nakon odigranih uzvratnih četvrtfinalnih utakmica nogometne Europske lige i Konferencijske lige postalo je i definitivno poznato da će iduće sezone u Ligi prvaka talijanski nogomet imati pet svojih predstavnika.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE