GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Marca tvrdi: Messi ima novi klub

Marca tvrdi: Messi ima novi klub
MEDIJI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 06.08.2021 / 17:24
Autor: SEEbiz / Sportske novosti
MADRID - Leo Messi karijeru će nastaviti u PSG -u! Tako tvrdi španjolska Marca uz dodatak da bi se moralo dogoditi veliko iznenađenje da ne bude tako. Francuska je momčad pokrenula svoju mašineriju i u ovom trenutku jedina ima kapacitet preuzeti sve što treba kako bi dovela Messija.

Razgovori već traju, potvrdio je to i trener Mauricio Pochettino, koji će na raspolaganju imati "najstrašniju" momčad na svijetu. Pregovori međutim neće biti okončani samo tako. PSG mora pronaći ekonomsku formulu, ali s Katarom iza sebe rješenje će se pronaći.

Messi želi za PSG jer ga projekt privlači, motivira ga prilika da osvoji novu Ligu prvaka, a i tu je Neymar... Manchester City se povukao iz ponude, a samo je Guardiola mogao parirati Neymaru i PSG-u.

Mauricio Pochettino je nešto ranije izašao pred novinare u Parizu. Naravno da je trener PSG-a - iako sutra njegova momčad igra 1. kolo prvenstva kod Troyesa - najviše pitanja imao o mogućem dolasku Lea Messija.

- PSG radi na pojačanjima tiho, ali i vrlo intenzivno. No, u prvom planu nam je sutrašnji start prvenstva - kazao je argentinski trener potvrđujući na neki način da su pregovori s Messijem u tijeku.

- Analiziramo sve mogućnosti, sigurno je i dolazak Messija jedna od njih.

Rekao je nešto i o Mbappéu, koji još nije potpisao novi ugovor, a što je prioritet PSG-a.

- Kylian je na raspolaganju momčadi, te će vjerojatno sutra biti starter protiv Troyesa.

Bi li mogući dolazak Messija mogao ubrzati odlazak Mbappéa?
- Ne - kratko je poručio Pochettino.

Zanimljivu presicu održao je danas i Pep Guardiola te izravno poručio da Man.City neće pokušati dovesti Messija.

- Doveli smo Jacka Grealisha i on će dobiti broj 10 jer mu vjerujemo. Messi trenutačno nije u našim planovima. Njegov odlazak iz Barcelone veliko je iznenađenje. Laporta je danas jasno objasnio što se dogodilo. Kao navijač volio bih da je Messi ostao u Barci, a ovako imam nevjerojatnu zahvalnost za najdojmljivijeg igrača kojeg sam ikada vidio.

Tagovi: Lionel Messi, Barcelona, Paris SG, Pep Guardiola, Manchester City
PROČITAJ I OVO
Bilić: Prioritet je pitanje trenera
HAJDUK
Bilić: Prioritet je pitanje trenera
SPLIT - "Treba dovesti trenera koji će pratiti strategiju kluba, istovremeno napadati trofeje i razvijati mlade. Tu ćemo tražiti balans između rezultata i razvoja igrača."
Marko Marić: Dinamov najbolji kadet ostaje, odbio je Juventus
DINAMO
Marko Marić: Dinamov najbolji kadet ostaje, odbio je Juventus
ZAGREB - Sportski direktor Dinama, odnosno aktualni vršitelj te dužnosti, Marko Marić, na današnjoj je konferenciji za medije objasnio sportsku politiku kluba koju je dan ranije prezentirao na sjednici Izvršnog odbora.
Ivan Bilić je novi predsjednik Hajduka
KARIJERE
Ivan Bilić je novi predsjednik Hajduka
SPLIT - Ivan Bilić je novi predsjednik Hajduka, objavio je splitski klub. Danas će i službeno biti predstavljen na Poljudu u 12 sati.
Xavi ostaje u Barceloni
TRENERI
Xavi ostaje u Barceloni
BARCELONA - Još krajem siječnja Xavi Hernandez najavio je odlazak s klupe Barcelone. Bio je nezadovoljan i svojim doprinosom rezultatima, koji su bili na skromnom nivou za klub takve tradicije, ali i stavom igrača, odnosno partijama kakve momčad pruža.
Hajduk želi trenera iz Serie A
ŽELJE
Hajduk želi trenera iz Serie A
SPLIT - Priča o novom Hajdukovom treneru bit će aktualna sve dok s Poljuda ne puste 'bijeli dim'. Do tada će se nagađati tko će biti nasljednik Jure Ivankovića.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE