GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Matej Mitrović blizu Dinama

Matej Mitrović blizu Dinama
BEZ ODŠTETE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 21.06.2022 / 18:58
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Matej Mitrović, 28-godišnji stoper s 12 nastupa za reprezentaciju, od utorka više nije igrač belgijskog Club Bruggea.

Sporazumno je raskinuo ugovor s klubom, slobodan je igrač i mogao bi također doći u Maksimir, pišu Sportske novosti.

Vijest je to koju su u utorak poslijepodne objavili belgijski mediji, nakon što se Mitrović nije pojavio prvog dana priprema Club Bruggea. Odmah potom stigla je infromacija da hrvatski branič više nije dio momčad, niti kluba i da je slobodan potražiti novu destinaciju. Neki mediji tvrde da je najizgledniji njegov povratak u Hrvatsku, da ga žele čak tri kluba, ali da je među njima najvjerojatniji dolazak u Dinamo. Također, Mitrović ima ponudu s Bliskog istoka i nije isključeno da će tim putem, ali da je dolazak u HNL, posebno u Dinamo, vrlo ozbiljna ideja.

Nisu u Dinamu imuni na Mitrovića, bio je on želja Modrih već ranije, a pričalo se o njemu i prošlog ljeta i zime. Međutim, tada je bio dosta skup, Brugge ga nije želio pustiti ispod dva i pol, tri milijuna eura, iako nije u zadnje vrijeme bio u prvom planu i često se u belgijskim medijima moglo pročitati da s njim 'crno-plavi' ne računaju i da si može potražiti novi klub.

Primjerice, prošle se sezone odigrao tek četiri prvenstvene utakmice, ali zadnju upravo krajem siječnja u sam smiraj prijelaznog roka. U derbiju protiv tada vodećeg Union SG-a Brugge je odigrao 0:0, a kako je trener imao problema sa stoperima Mitrović mu je bio neophodan te je i u siječnju ostao u klubu. Imao je Mitrović i dosta problema s ozljedama, one su, zapravo, najviše krive što u trofejnom klubu nije odigrao više od 50 utakmica u četiri godine, od 2018. kad je stigao iz Bešiktaša za ukupno četiri milijuna eura.

Lani mu je klub i produljio ugovor do 2024., međutim, godinu dana kasnije Mitrović odlazi kao slobodan igrač. I kao takav je, naravno, zanimljiv i Dinamu i još nekim našim klubovima, a, bude li njegovo odredište Maksimir mogla bi u zadnjoj liniji Modrih uslijediti prava čistka. Hoće li Mitrović prema HNL-u, Bliskom istoku ili će se pojaviti još neka opcija?

Tagovi: Matej Mitrović, Dinamo, Club Brugge, Rijeka
PROČITAJ I OVO
Liverpool odustao od Xabija Alonsa
ODUSTAJANJE
Liverpool odustao od Xabija Alonsa
LIVERPOOL - Čelnici Liverpoola su izgubili strpljenje i odlučili su dići ruke od Xabija Alonsa, te je sada sigurno da španjolski stručnjak neće naslijediti Jürgena Kloppa na klupi Redsa.
Kukoč: Igrači su danas razmaženi
DIJAGNOZA
Kukoč: Igrači su danas razmaženi
BEOGRAD - Toni Kukoč, specijalni gost Sport Kluba, pratio je uzbudljivu utakmicu u "Areni" koju je Partizan na kraju izgubio od Olympiacosa, ali i nasmijao izjavom o potencijalnom trenerskom angažmanu Željka Obradovića u NBA ligi.
Đoković o raskidu s Ivaniševićem: Došlo je do zasićenja
REAKCIJE
Đoković o raskidu s Ivaniševićem: Došlo je do zasićenja
BEOGRAD - Novak Đoković i Goran Ivanišević prekinuli su suradnju nakon šest godina. Neočekivanu vijest na svom je Instagramu podijelio Đoković, koji se biranim riječima oprostio od svog dojučerašnjeg trenera.
Kukoč toplo dočekan u beogradskoj Areni
DOBRODOŠLICA
Kukoč toplo dočekan u beogradskoj Areni
BEOGRAD - Košarkaši Partizana sastaju se sa Olimpijakosom u meču 32. kola Evrolige, a uz teren je i hrvatska NBA legenda.
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?
POST FESTUM
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?

ISTANBUL - Puno se priča o odlasku hrvatskog golmana Dominika Livakovića iz Fenerbahčea nakon navijačkih nereda u utakmici protiv Trabzonspora.

@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE