GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Mateo Drežnjak potpisao za Cibonu

Mateo Drežnjak potpisao za Cibonu
KOŠARKA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 20.06.2020 / 12:28
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Košarkaški klub Cibona potpisala je četverogodišnji ugovor s 21-godišnjim reprezentativcem Mateom Drežnjakom.

Predsjednik Mladen Bušić, direktor Domagoj Čavlović i trener Ivan Velić prošli su tjedan otputovali u Široki gdje su uspjeli ispregovarati detalje prelaska još jednog mladog talenta, koji će uskoro biti i formalizirani.

Najspominjanije ime prijelaznog roka tako će uz Tonija Nakića i Roka Prkačina činiti okosnicu nove Cibone. Ekipa se gradi na mladim i perspektivnim igračima koji će klub nositi na duge staze, a s kojima će se i navijači moći poistovjetiti.

Upravo je ovaj trio najbolja pozivnica za svakog ljubitelja Cibone.

- Polako slažemo ekipu kakvu smo zacrtali. Zadali smo si visoke ciljeve i na njima mukotrpno radimo. Uspjeli smo sa Širokim ispregovarati uvjete prelaska i to me iznimno veseli. Drago mi je prije svega da mladi igrači prepoznaju što gradimo, čemu stremimo i da vide svoju budućnost kod nas. Nakon Nakića, doveli smo još jednog velikog talenta i ta mladost Drežnjak-Nakić-Prkačin je pozivnica našim navijačima kako za sljedeću, tako i za narednih nekoliko sezona jer ovo što gradimo je dugoročno, rekao je Domagoj Čavlović, direktor Cibone.

- Ponovno jedan veliki korak i uspjeh kluba. Dobili smo jednog igrača za kojeg se nadam da će biti veliki u budućnosti. Drago mi je što je klub uspio izvojevati još jednu pobjedu. Kad kažem pobjedu, uspjeh nisu samo trofeji za klub i trenera. Trofeji i pobjede su i ovo što smo uspjeli napraviti u posljednja 2 tjedna nošeni vizijom koju imamo, tako da je ovo zbilja jedna velika pobjeda za klub i mene osobno. Dovođenje ovakva 2 igrača je za mene u rangu osvajanja Prvenstva Hrvatske 2018. godine. Odradili smo veliki posao i sigurno da ćemo svi morati imati strpljenja da ta mladost sazrije i da im svi skupa trebamo biti podrška, kako ja kao trener, tako i svi u klubu i naši navijači. Ovi su igrači prepoznali u kojem smjeru želimo ići, tko zapravo daje šansu mladim igračima i to je jedan od razloga zašto smo uspjeli dovesti njih dvojicu. To se ne može sakriti, može se pričati svašta, ali se na terenu vidi sve- tko daje šansu, a tko ne, rekao je Ivan Velić, trener Cibone.

- Jako sam sretan zbog prelaska u Cibonu. To je jedan novi iskorak za mene, idem na viši rang i jače natjecanje. Nadam se da ću rad-om i zalaganjem opravdati povjerenje na terenu. Poznajem dosta igrača, kako iz reprezentacije tako i iz međusobnih ogleda. Volio bi da nas navijači podrže u svemu ovome, rekao je Mateo Drežnjak, igrač Cibone.

Datum rođenja: 08.03.1999. (Mostar, BiH)

Visina: 195 cm

Pozicija: Bek šuter

KLUBOVI:

2015.- 2020.- Široki

2020.- Cibona

Tagovi: Mateo Drežnjak, Cibona, Mario Nakić, Roko Prkačin, Ivan Velić, Domagoj Čavlović
PROČITAJ I OVO
Hajduk želi trenera iz Serie A
ŽELJE
Hajduk želi trenera iz Serie A
SPLIT - Priča o novom Hajdukovom treneru bit će aktualna sve dok s Poljuda ne puste 'bijeli dim'. Do tada će se nagađati tko će biti nasljednik Jure Ivankovića.
Hanžel se ispisao iz Dinama
IZVRŠNI ODBOR
Hanžel se ispisao iz Dinama
ZAGREB - Na četvrtoj sjednici Izvršnog odbora, održanoj 24. travnja 2024. godine, v. d. sportskog direktora Marko Marić predstavio je članovima IO sportski segmet kluba i širu strategiju tog sektora u idućem razdoblju.
Goran Tomić ostaje u Emiratima
TRENERI
Goran Tomić ostaje u Emiratima
ZAGREB - Hrvatski trener Goran Tomić (47) potpisao je novi, dvogodišnji ugovor s Al Bataehom, objavio je arapski klub. Tomić je u siječnju ove godine preuzeo momčad.
Barcelona će tužiti Španjolski nogometni savez, sud odlučuje o Yamalovom golu
TRAKAVICA
Barcelona će tužiti Španjolski nogometni savez, sud odlučuje o Yamalovom golu
BARCELONA - Barcelona ne dopušta da se stiša bura nakon El Clasica u kojem je Real slavio 3:2.
Carlos Tevez završio u bolnici
PROBLEMI
Carlos Tevez završio u bolnici
BUENOS AIRES - Bivši argentinski nogometaš i sadašnji trener argentinskog kluba Independiente Carlos Tevez primljen je u utorak u bolnicu zbog jakih bolova u prsima.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE