GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Mbappe vjerojatno neće igrati protiv Hrvatske

Mbappe vjerojatno neće igrati protiv Hrvatske
OZLJEDA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 06.09.2020 / 15:57
Autor: SEEbiz / Index.hr
PARIZ - Sinoć su odigrani prvi susreti elitne skupine Lige nacija u grupi 3. Portugal je u Portu deklasirao Hrvatsku 4:1, a svjetski prvak Francuska je u Stockholmu golom Kyliana Mbappea nakon neuvjerljive igra svladala Švedsku 1:0.

Zvijezda PSG-a nije bila maksimalno spremna za utakmicu. Mbappe već neko vrijeme vuče problem s gležnjem, ali ipak je zaigrao od prve minute i zabio je krasan gol za pobjedu u 41. minuti. Ipak, izbornik Didier Deschamps ga je 13 minuta nakon toga izvadio iz igre i potvrdio je da najbolji igrač Francuske vjerojatno neće igrati protiv Hrvatske u utorak.

''Nakon utakmice izgledao je odlično, ozljeda nije teška. Dobio je udarac u gležanj s kojim ima problema i nastavio je igrati. Vidjet ćemo kako će se sutra osjećati. Obavit ćemo testiranje i treba vidjeti kako će reagirati. Ne želim ništa riskirati. Razgovarat ću s njim i vidjeti je li spreman za Hrvatsku'', kazao je Deschamps pa je dodao:

''Početak je sezone, Kylian je i dalje snažan i moćan kao prije, ali definitivno nije u svom najboljem izdanju. Međutim on ima sposobnost zabijati golove ni iz čega, baš kao što je napravio i protiv Švedske. Nema puno igrača na svijetu koji to mogu. Vidljivo je da ima problema, oscilira u formi, ali je i dalje trajna opasnost za protivnika. Njegova volja je nevjerojatna. Ozlijeđen je već duže vrijeme, ali je inzistirao na tome da igra na Final 8 Lige prvaka. Nakon toga je uzeo odmor, oporavljao se i nije igrao. Mora biti oprezan na treninzima. Nismo previše zabrinuti za njegov gležanj, situacija i dalje nije alarmantna, ali ne želim se kockati. Kako je i on rekao, svakim danom će biti bolje.''

Tagovi: Kylian Mbappe, Paris SG, Francuska, Didier Deschamps, Liga nacija
PROČITAJ I OVO
Bilić: Prioritet je pitanje trenera
HAJDUK
Bilić: Prioritet je pitanje trenera
SPLIT - "Treba dovesti trenera koji će pratiti strategiju kluba, istovremeno napadati trofeje i razvijati mlade. Tu ćemo tražiti balans između rezultata i razvoja igrača."
Marko Marić: Dinamov najbolji kadet ostaje, odbio je Juventus
DINAMO
Marko Marić: Dinamov najbolji kadet ostaje, odbio je Juventus
ZAGREB - Sportski direktor Dinama, odnosno aktualni vršitelj te dužnosti, Marko Marić, na današnjoj je konferenciji za medije objasnio sportsku politiku kluba koju je dan ranije prezentirao na sjednici Izvršnog odbora.
Ivan Bilić je novi predsjednik Hajduka
KARIJERE
Ivan Bilić je novi predsjednik Hajduka
SPLIT - Ivan Bilić je novi predsjednik Hajduka, objavio je splitski klub. Danas će i službeno biti predstavljen na Poljudu u 12 sati.
Xavi ostaje u Barceloni
TRENERI
Xavi ostaje u Barceloni
BARCELONA - Još krajem siječnja Xavi Hernandez najavio je odlazak s klupe Barcelone. Bio je nezadovoljan i svojim doprinosom rezultatima, koji su bili na skromnom nivou za klub takve tradicije, ali i stavom igrača, odnosno partijama kakve momčad pruža.
Hajduk želi trenera iz Serie A
ŽELJE
Hajduk želi trenera iz Serie A
SPLIT - Priča o novom Hajdukovom treneru bit će aktualna sve dok s Poljuda ne puste 'bijeli dim'. Do tada će se nagađati tko će biti nasljednik Jure Ivankovića.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE