GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Memphis izborio doigravanje i dvoboj protiv Utaha

Memphis izborio doigravanje i dvoboj protiv Utaha
NBA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 22.05.2021 / 09:47
Autor: SEEbiz / H
MEMPHIS - Memphis Grizzlies su sinoć u gostima nakon produžetaka sa 117-112 pobijedili Golden State Warriorse i tako osigurali mjesto koje vodi u doigravanje u Zapadnoj konferenciji.

Ja Morant je bio najbolji igrač utakmice s 35 koševa, od čega je bilo pet trica za Grizzliese koji su ušli u ždrijeb Zapada za play off kao osma momčad tako da će prvu utakmicu igrati protiv prvoplasiranih Utah Jazza u nedjelju.

Sezona je završila za Warriorse koji su izgubili dvije utakmice zaredom u novom play-in formatu, uključujući i poraz 100-103 od Los Angeles Lakersa u srijedu.

Warriors su uspjeli nadoknaditi zaostatak od deset koševa i odvesti utakmicu u produžetke poveli su 109-107 nakon trice Jordana Poolea 1:50 prije kraja dodatnog dijela utakmice.

Ali tada je Xavier Tillman popgodio tricu za vodstvo Grizzliesa 1:27 prije kraja. Morant je nakon toga zabio sljedeća dva koša povećavši vodstvo Memphisa na tri koša, a onda i na pet.

Kod Warriorsa najbolji je bio Andrew Wiggins sa 22 koša, Poole je dodao 19, a Green 11 upisavši triple-double uz 16 skokova i 10 asistencija za Golden State koji je u prvom poluvremenu zaostajao čak 19 koševa.

Tagovi: Memhis Grizzlies, Ja Morant, Goden State Warriors
PROČITAJ I OVO
Bokšić biranim riječima o Mandžukiću i Modriću
RIJEČ AUTORITETA
Bokšić biranim riječima o Mandžukiću i Modriću
TORINO - Legendarni hrvatski nogometaš Alen Bokšić rijetko se pojavljuje u medijima pa stoga svaka njegova riječ ima težinu jer ipak je ostavio dubok trag kao igrač.
Bilić: Prioritet je pitanje trenera
HAJDUK
Bilić: Prioritet je pitanje trenera
SPLIT - "Treba dovesti trenera koji će pratiti strategiju kluba, istovremeno napadati trofeje i razvijati mlade. Tu ćemo tražiti balans između rezultata i razvoja igrača."
Marko Marić: Dinamov najbolji kadet ostaje, odbio je Juventus
DINAMO
Marko Marić: Dinamov najbolji kadet ostaje, odbio je Juventus
ZAGREB - Sportski direktor Dinama, odnosno aktualni vršitelj te dužnosti, Marko Marić, na današnjoj je konferenciji za medije objasnio sportsku politiku kluba koju je dan ranije prezentirao na sjednici Izvršnog odbora.
Ivan Bilić je novi predsjednik Hajduka
KARIJERE
Ivan Bilić je novi predsjednik Hajduka
SPLIT - Ivan Bilić je novi predsjednik Hajduka, objavio je splitski klub. Danas će i službeno biti predstavljen na Poljudu u 12 sati.
Xavi ostaje u Barceloni
TRENERI
Xavi ostaje u Barceloni
BARCELONA - Još krajem siječnja Xavi Hernandez najavio je odlazak s klupe Barcelone. Bio je nezadovoljan i svojim doprinosom rezultatima, koji su bili na skromnom nivou za klub takve tradicije, ali i stavom igrača, odnosno partijama kakve momčad pruža.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE