GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Menadžer nudi Alabu Realu, ali...

Menadžer nudi Alabu Realu, ali...
VISOKI ZAHTJEVI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 08.11.2020 / 11:30
Autor: SEEbiz / tportal
MADRID - Jedan od najpoželjnijih nogometaša koji će se uskoro moći dobiti besplatno je David Alaba (28), ali kamen spoticanja sa zainteresiranim klubovima su njegovi zahtjevi za ogromnim milijunskim primanjima u trenucima dok koronavirus narušava stabilnost klubova.

David Alaba je na vrhuncu, ima 28 godina, može igrati na poziciji bočnog, stopera, veznjaka, a uskoro će biti slobodan igrač. Bayern je nedavno objavio kako odustaje od daljnjih pregovora s austrijskim braničem, jer za produljenje ugovora traži previše novca, prema nekim izvorima 20 milijuna bruto godišnje (uključeni bonusi i plaća agenta) što mu bavarski klub ni u ludilu ne želi ponuditi.

Alaba i njegov menadžer Pini Zahavi iznenađeni su jednostranom odlukom prekida razgovora, ali su odmah krenuli u potragu za novom destinacijom. No malo je onih koji mogu platiti onoliko koliko žele sam igrač i njegov agent. Zapravo, zasad nema ozbiljnih ponuda iako ga se nudi na sve strane.

Prema najnovijim informacijama, menadžer ga je ponudio Real Madridu koji je zadnjih sezona želio dovesti Alabu, a sada ima priliku dobiti ga besplatno, jer Austrijancu ugovor istječe u ljeto sljedeće godine.

Ipak, i 'kraljevi' imaju neke druge prioritete, u siječanskom prijelaznom roku i dalje ne namjeravaju trošiti, skupljaju novac za neke druge zvijezde (Kylian Mbappe, Erling Haaland...), a i kada Alaba službeno postane slobodan igrač u ljeto 2021. tada ga ne namjeravaju potpisati, jer ne žele za njegova primanja i porez izdvajati više od 20 milja po sezoni.

Menadžer Zahavi je u dobrim odnosima s Realom, što se ne može reći za Bayern. Smatra da madridskom velikanu ne bi smio biti problem dati takva primanja njegovom štićeniku, jer će ga uzeti bez odštete, ali poznati agent zaboravlja kakva su vremena i da se i najbogatiji klubovi više ne razbacuju s milijunima.

Tagovi: David Alaba, Bayern, Real Madrid, Herbert Hainer
PROČITAJ I OVO
Goran Tomić ostaje u Emiratima
TRENERI
Goran Tomić ostaje u Emiratima
ZAGREB - Hrvatski trener Goran Tomić (47) potpisao je novi, dvogodišnji ugovor s Al Bataehom, objavio je arapski klub. Tomić je u siječnju ove godine preuzeo momčad.
Barcelona će tužiti Španjolski nogometni savez, sud odlučuje o Yamalovom golu
TRAKAVICA
Barcelona će tužiti Španjolski nogometni savez, sud odlučuje o Yamalovom golu
BARCELONA - Barcelona ne dopušta da se stiša bura nakon El Clasica u kojem je Real slavio 3:2.
Carlos Tevez završio u bolnici
PROBLEMI
Carlos Tevez završio u bolnici
BUENOS AIRES - Bivši argentinski nogometaš i sadašnji trener argentinskog kluba Independiente Carlos Tevez primljen je u utorak u bolnicu zbog jakih bolova u prsima.
Marca: Modrić želi ostati u Realu
MEDIJI
Marca: Modrić želi ostati u Realu
MADRID - Luka Modrić ugovor s madridskim Realom ima do srpnja i još se ne zna u kojem klubu će 38-godišnji veznjak igrati sljedeće sezone. Marca, madridski list blizak Realu, tvrdi da Modrić ne želi promijeniti klub.
Dončić briljirao, Mavsi pobijedili Clipperse
NBA PLAYOFF
Dončić briljirao, Mavsi pobijedili Clipperse
LOS ANGELES - Dallas Mavericksi pobijedili su Clipperse 96-93 u drugoj utakmici doigravanja NBA lige u Los Angelesu, izjednačivši u seriji prvog kola na 1-1.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE