GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

 Messi je nesretan u Parizu, evo zašto

  Messi je nesretan u Parizu, evo zašto
MUKE U RAJU
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 08.12.2021 / 13:59
Autor: SEEbiz / tportal
PARIZ - Leo Messi (34) je već šest mjeseci u Parizu, ali se još uvijek nije uspio prilagoditi na novu sredinu. Svima je to jasno, vidi se to na njegovim igrama te raspoloženju na terenu i izvan njega.

Čelnici PSG-a nadali su se da će Messiju trebati puno manje vremena za adaptaciju, ali Argentinac je do sada odigrao samo 14 utakmica i zabio tek šest golova.

Do sada nitko nije znao pravi razlog njegovog nezadovoljstva, no čini se kako Messija muče - vremenske (ne)prilike!

'Leo nije sretan u Parizu, to je istina', kazao je u razgovoru za TNT Sports Luis Suarez koji s Messijem često razgovara. Nekadašnji suigrači iz Barcelone sada su razdvojeni, ali prijateljstvo ne poznaje granice te se telefonski čuju praktički svakodnevno.

'Razgovaramo skoro svaki dan. Ne pričamo o očekivanjima i o takvim stvarima, jer znamo što se od nas očekuje. Ali pričamo o utakmicama i o našim obiteljima. Leo mi je ispričao da se pati kada igra po hladnom vremenu, dosta se muči kada pada snijeg', otkrio je glavni problem Luis Suarez i dodao:

'Trebat će mu da se naučiti na hladno vrijeme tamo...'

Leo Messi je cijeli život i dosadašnju nogometnu karijeru proveo u Barceloni gdje su uvjeti za igru idealni praktički cijele godine. Topli europski jug za Messija je sada prošlost, Pariz je za njega 'daleki sjever', a prava zima još nije ni započela. Zato nije ni čudo da još uvijek ima problema s prilagodbom...

Tagovi: Lionel Messi, Paris SG, Barcelona, Luis Suarez
PROČITAJ I OVO
Marca: Modrić želi ostati u Realu
MEDIJI
Marca: Modrić želi ostati u Realu
MADRID - Luka Modrić ugovor s madridskim Realom ima do srpnja i još se ne zna u kojem klubu će 38-godišnji veznjak igrati sljedeće sezone. Marca, madridski list blizak Realu, tvrdi da Modrić ne želi promijeniti klub.
Dončić briljirao, Mavsi pobijedili Clipperse
NBA PLAYOFF
Dončić briljirao, Mavsi pobijedili Clipperse
LOS ANGELES - Dallas Mavericksi pobijedili su Clipperse 96-93 u drugoj utakmici doigravanja NBA lige u Los Angelesu, izjednačivši u seriji prvog kola na 1-1.
Penava o pregovorima s Mostom: Nema zle krvi
PREGOVORI
Penava o pregovorima s Mostom: Nema zle krvi
ZAGREB - Komentirajući pregovore sa SDP-om, predsjednik Domovinskog pokreta Ivan Penava kazao je kako su bili konstruktivni.
Rangnick u fokusu kao potencijalni trener Bayerna
TRENERI
Rangnick u fokusu kao potencijalni trener Bayerna
MUNCHEN - Izbornik Austrije Ralf Rangnick glavni je kandidat da preuzme vodstvo Bayern Münchena od ljeta nadalje umjesto Thomasa Tuchela, prema njemačkim medijskim izvješćima u utorak.
Hajduk pronašao novog predsjednika Uprave?
KADROVI
Hajduk pronašao novog predsjednika Uprave?
SPLIT - Petnaestak dana nakon odlaska Lukše Jakobušića iz Hajduka, navodno je poznat i njegov nasljednik.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE