GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Messi: Nitko me nije pitao da igram besplatno za Barcelonu

Messi: Nitko me nije pitao da igram besplatno za Barcelonu
PORUKE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 01.11.2021 / 08:33
Autor: SEEbiz / index.hr
BARCELONA - Lionel Messi je u intervjuu za španjolski Sport govorio o odlasku iz Barcelone, kao i o osjećajima koje gaji prema tom klubu. Otkrio je da mu nitko nije nudio opciju da igra besplatno te da se jednog dana želi vratiti na Nou Camp.

Messi je proteklog ljeta stigao u PSG kao slobodan igrač, nakon što mu Barcelona zbog financijskih problema nije ponudila novi ugovor. Mnogo puta se provlačila priča da je Messi trebao pristati igrati besplatno za katalonski klub, o čemu je pričao čak i predsjednik Barcelone Joan Laporta, ali Argentinac je izjavio da mu nitko nije ponudio tu opciju.

"Istina je da sam dao sve da ostanem i da me nikada nisu pitali da igram besplatno. Pitali su me da smanjim plaću za 50 posto i pristao sam bez problema. Mi smo bili u poziciji da pomognemo klubu. Nitko me nije pitao da igram besplatno, tako da su riječi predsjednika neutemeljene. To me boli jer smatram da nije trebao to reći. To tjera ljude da misle ili sumnjaju, a mislim da to ne zaslužujem", rekao je Messi

Na pitanje je li nakon rastanka s Barcelonom ikad više pričao s Laportom, odgovorio je: "Ne".

Genijalni nogometaš je poručio da se jednog dana želi vratiti u Barcelonu, gdje je spreman raditi kao tehnički sekretar.

"Ne znam kada će se okončati moj ugovor s PSG-om, a sigurno je da ću opet živjeti u Barceloni i da će naš život biti ondje. To želi moja supruga, kao i ja. Uvijek sam govorio da sam spreman pomoći klubu, da budem koristan i da klubu bude dobro. Volio bih biti tehnički direktor jednog dana. Ne znam hoće li to biti u Barceloni ili ne. Ako se pruži prilika, želim ponovo sudjelovati u radu kluba jer to je klub koji volim. Želio bih da Barcelona napreduje i da nastavi biti jedan od najboljih klubova svijeta", izjavio je Messi.

Tagovi: Lionel Messi, Barcelona
PROČITAJ I OVO
Hrvatska i dalje deseta na FIFA ljestvici
RANGIRANJA
Hrvatska i dalje deseta na FIFA ljestvici
ZAGREB - Budući da je ožujak većini najjačih svjetskih reprezentacija poslužio za odigravanje prijateljskih utakmica, koje ne donose puno bodova, velikih promjena na FIFA ljestvici nakon odrađenog reprezentativnog termina nije bilo.
Armenulić: Dobro je da je Đoković otpustio Ivaniševića
RIJEČ AUTORITETA
Armenulić: Dobro je da je Đoković otpustio Ivaniševića
BEOGRAD - Bivši izbornik Davis kup reprezentacije Jugoslavije Radmilo Armenulić prokomentirao je prekid suradnje Novaka Đokovića i Gorana Ivaniševića.
Modrić napušta Real na kraju sezona
ODLAZAK
Modrić napušta Real na kraju sezona
MADRID - Toni Kroos dogovorio je nastavak suradnje s Real Madridom za još jednu sezonu i samo se čeka potpis novog ugovora, a njegovim stopama će u sljedećeg tjedna krenuti veterani Nacho Fernandez i Lucas Vazquez. Luke Modrića nema u tim planovima 'kraljeva'.
Đoković iznenadio odlukom o novom treneru
IZNENAĐENJE
Đoković iznenadio odlukom o novom treneru
BEOGRAD - Nakon razlaza Novaka Đokovića i Gorana Ivaniševića glavno pitanje je bilo tko će biti novi trener u stožeru srpskog igrača.
Engleska na Euru bez vratara Johnstonea
HENDIKEP
Engleska na Euru bez vratara Johnstonea
LONDON - Engleska nogometna reprezentacija mogla bi imati dosta problema s vratarskom pozicijom na skorašnjem Europskom prvenstvu nakon što je postalo poznato da u Njemačkoj neće moći braniti Samuel Johnstone.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE