GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Messi postavio još jedan rekord koji će teško biti nadmašiti

Messi postavio još jedan rekord koji će teško biti nadmašiti
REKORDI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 23.04.2021 / 10:30
Autor: SEEbiz
BARCELONA - U španjolskoj La Ligi u srijedu i četvrtak odigrano je 31. kolo, a sve četiri vodeće momčadi upisale su pobjede, pa je bodovni razmak ostao isti.

Vodeći Atletico ispred Reala ima tri boda prednosti, dok Barceloni bježi pet bodova. Sevilla na četvrtom mjestu pak zaostaje jedan bod za Barcom. No, važno je naglasiti da Katalonci imaju i utakmicu manje.

Barcelona je u četvrtak uvjerljivo, (op.a. s 5:2) svladala Getafe, isti onaj koji je u prošlom kolu otkinuo dva važna boda madridskom Realu, odigravši 0:0. Barcelona je vrlo rano povela, golom Lioenla Messija, već u osmoj minuti, ali Lenglet je potom ubacio loptu u svoju mrežu za 1:1.

‘Revanširao’ mu se Chakla, a potom je Messi u 33. minuti povećao na 3:1. Izgledalo je tada da će Barcelona rutinski utakmicu privesti kraju. Međutim, u 69. minuti Ünal je realizirao udarac s 11 metara i zakomplicirao stvari. Neizvjesnost je trajala sve do samo završnice i Messijeve asistencije za Arauja koji je u 87. minuti povećao prednost Barcelone na 4:2. U sudačkoj nadoknadi još je Griezmann zabio gol, na koncu za rezultatski uvjerljivu pobjedu, piše tportal.

No, trener Ronald Koeman itekako je svjestan da s takvim oscilacijama momčad ne može jamčiti naslov. ‘U drugom poluvremenu, na pola puta, malo smo usporili i stvari su se nepotrebno zakomplicirale jer Getafe je smanjio na 3:2. Usporili smo, umjesto da smo naučili kako se i dalje moramo boriti. Mislim da nismo jači od ostale tri momčadi. Oni također pobjeđuju i svi imamo teške utakmice. Borba će trajati do posljednje utakmice’, poručio je Koeman.

Jedino što Koemana može tješiti jest forma u kojoj igra Lionel Messi. Kao da je Argentinac živnuo nakon predsjedničkih izbora u klubu, pa je i njegov učinak na razini prijašnjih godina. A to najbolje potvrđuje još jedan rekord kojeg je postavio s dva gola Getafeu. Naime, Argentinac je jedini nogometaš koji je u 12 uzastopnih sezona postigao najmanje 25 golova u španjolskom prvenstvu.

Tagovi: Lionel Messi, Barcelona, La Liga, Getafe
PROČITAJ I OVO
Goran Tomić ostaje u Emiratima
TRENERI
Goran Tomić ostaje u Emiratima
ZAGREB - Hrvatski trener Goran Tomić (47) potpisao je novi, dvogodišnji ugovor s Al Bataehom, objavio je arapski klub. Tomić je u siječnju ove godine preuzeo momčad.
Barcelona će tužiti Španjolski nogometni savez, sud odlučuje o Yamalovom golu
TRAKAVICA
Barcelona će tužiti Španjolski nogometni savez, sud odlučuje o Yamalovom golu
BARCELONA - Barcelona ne dopušta da se stiša bura nakon El Clasica u kojem je Real slavio 3:2.
Carlos Tevez završio u bolnici
PROBLEMI
Carlos Tevez završio u bolnici
BUENOS AIRES - Bivši argentinski nogometaš i sadašnji trener argentinskog kluba Independiente Carlos Tevez primljen je u utorak u bolnicu zbog jakih bolova u prsima.
Marca: Modrić želi ostati u Realu
MEDIJI
Marca: Modrić želi ostati u Realu
MADRID - Luka Modrić ugovor s madridskim Realom ima do srpnja i još se ne zna u kojem klubu će 38-godišnji veznjak igrati sljedeće sezone. Marca, madridski list blizak Realu, tvrdi da Modrić ne želi promijeniti klub.
Dončić briljirao, Mavsi pobijedili Clipperse
NBA PLAYOFF
Dončić briljirao, Mavsi pobijedili Clipperse
LOS ANGELES - Dallas Mavericksi pobijedili su Clipperse 96-93 u drugoj utakmici doigravanja NBA lige u Los Angelesu, izjednačivši u seriji prvog kola na 1-1.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE