GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Messi: U Barceloni se događaju čudne stvari

Messi: U Barceloni se događaju čudne stvari
PORUKE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 20.02.2020 / 11:15
Autor: SEEbiz / Sportske novosti
BARCELONA - Lionel Messi priznao je u velikom intervjuu za Mundo Deportivo kako vidi da se 'događaju čudne stvari' u Barceloni.

U medijima je osvanula informacija da je Barcelona angažirala tvrtku I3 Ventures da preko društvenih mreža štiti reputaciju klupskog predsjednika Josepa Marije Bartomeua, te nanosi štetu njegovim protivnicima. Dakako, iz Barcelone su očekivano demantirali istinitost ovakve vijesti, a oglasio se i sam predsjednik Bartomeu.

"Sve informacije su posve lažne i Barcelona nije angažirala niti kontaktirala nikoga da blati bilo igrače, bilo političare ili bivše predsjednike. Sve je potpuno lažno i koristit ćemo sva pravna sredstva na raspolaganju da se zaštitimo od takvih situacija", rekao je Bartomeu.

"Malo me iznenadilo kada sam saznao za cijelu situaciju, a predsjednik nam je rekao isto što je rekao i u javnosti, kakva je situacija i više od toga ne mogu reći. Istina je da vidim da se događaju čudne stvari. Rečeno je da će biti dokaza, pa moramo pričekati i vidjeti što će se dogoditi. Iskreno, meni se cijela stvar čini čudnom", rekao je Messi.

Cijeli 'slučaj društvenih mreža' izbio je u javnost svega nekoliko tjedana nakon 'svađe' na relaciji Messi-Eric Abidal. Sportski direktor Barcelone prozvao je tada javno igrače rekavši da se nisu dovoljno naporno radili pod bivšim trenerom Ernestom Valverdeom. U međuvremenu je smijenjen Valverde, a naslijedio ga je Quique Setien.

Messi je upitan i za komentar situacije s Abidalom.

"Ne znam zašto je Abidal rekao što je rekao, ali ja sam reagirao jer sam se osjećao napadnuto. Osjetio sam kao da su svi igrači napadnuti. Ispalo je kao da su sam ja taj koji ima moć i donosim odluke, a riječi su došle od direktora koji je zapravo osoba koja donosi odluke. Nisam mogao dopustiti da me sportski direktor tako proziva", rekao je Messi.

Tagovi: Lionel Messi, Barcelona, Eric Abidal
PROČITAJ I OVO
Sjajni Kramarić hat-trickom potopio Bayern
BUNDESLIGA
Sjajni Kramarić hat-trickom potopio Bayern
HOFFENHEIM - Hrvatski reprezentativac Andrej Kramarić briljirao je u utakmici Hoffenheima protiv Bayerna u zadnjem kolu ovosezonskog izdanja Bundeslige. Kramarić je najprije namjestio gol u osmoj minuti Maximilianu Baieru.
Stojković objavio popis za Europsko prvenstvo
POPIS
Stojković objavio popis za Europsko prvenstvo
BEOGRAD - Srpski izbornik Dragan Stojković objavio je popis reprezentativaca koji konkuriraju za nastup na skorašnjem Europskom prvenstvu u Njemačkoj. Stojković je na popis uvrstio 35 nogometaša, što će reći da će do početka Eura morati otpisati njih devetoricu.
Dinamo angažira odvjetnike koji će se pozabaviti Vlatkom Peras
IZVRŠNI ODBOR
Dinamo angažira odvjetnike koji će se pozabaviti Vlatkom Peras
ZAGREB - U petak, 17. svibnja, održana je redovita, 6. sjednica Izvršnog odbora GNK Dinamo, a osnovne zaključke prenio je Sanjin Španović, predstojnik Ureda predsjednika kluba.
Đoković iznenadio odlukom uoči Roland Garrosa
TENIS
Đoković iznenadio odlukom uoči Roland Garrosa
PARIZ - Novak Đoković, potvrdio je da će nastupiti na ATP 250 turniru u Ženevi koji počinje u nedjelju.
Modrić najvjerojatnije ostaje još sezonu u Realu
NESLUŽBENO
Modrić najvjerojatnije ostaje još sezonu u Realu
MADRID - "Najvjerojatnije je da će ostati još godinu dana i nastaviti pisati povijest", kaže o Luki Modriću njegov agent Vlado Lemić, čije izjave za saudijski medij Kooora prenosi Marca.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE